A jobbikosok mennyit kapnak azért, hogy folyamatosan dicsőítik a Pártot?
még ki sem hírdette a Köztársaság Elnök úr, a szavazás időpontját, de már FIDESZ-es és MSZP-s propaganda anyag volt, nap mint nap, a postaládában!
nálam ez a kérdés tökéletesen meg van oldva.
a levélszekrény mellett van a ui. a kuka, és ahogy kiveszem az irományokat, egy mozdulattal, megy is a sűllyesztőbe.
Szerintem semennyit, de már engem is nagyon idegesítenek! Érdekelne a politika, de csak fröcsögés megy minden fórumon, ami undorít. Ha legalább észérvek lennének, jó lenne olvasni, mert különben izgalmas és nem mellesleg húsba vágó kérdés ez mostanában.
Nem tudom, mi megy a tévében, mert nincs és nem is akarok (elolvasva sokkal hamarabb jutok hozzá az információkhoz), a neten viszont 90%-ban a jobbik-hivők írásaival lehet találkozni. Amivel ráadásul épp az ellenkezőjét érik el a céljuknak, eleinte még gondolkoztam, hogy szavazzak rájuk, hiszen én is szeretem a hazámat, de mivel többségében erőszakosak és műveletlenek, nem adnék a kezükbe hatalmat.
Köszönöm a normális válaszokat. Örülök, hogy sok normális jobbikos válasz is érkezett, és hogy nem lettem lezsidózva:) Bár az utolsó kommentelő már kezdi a támadást. Remélem az új kommentelők nem fognak.
Visszatérve a szórólappal. Nem azzal volt bajom, hogy kapok. Azzal volt gond, hogy egyszerre 13-at. Tv-t nem nézek, tehát nem mondhatjátok, hogy az alapján ítélek. De ezt szerintem leírtam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!