A jobbikosok mennyit kapnak azért, hogy folyamatosan dicsőítik a Pártot?
Akkor mégis hol kampányoljon a Jobbik abból a rengeteg forintjából... ?
Ötleteket várok!
Megnézném azt a 13 féle szórólapot.
Neked mennyit fizetnek,hogy itt próbálod rossz színben feltüntetni őket ?
Amúgy én is aktivista vagyok és azért csinálom teljesen ingyen ,mert szeretném ha az emberek megismernék a pártot és nem csak a médiából tájékozódna a sok ember.
És nekünk Jobbikosoknak nincs más lehetőségünk a szórólapokon és a fórumokon kívűl ,mert a média alaptalanul lefasisztáz minket és ott támad ahol csak tud.
És igen: A többi párt mennyi pénzt elkölt az adókból ,míg a JOBBIK TAGDÍJAKBÓL állja a kampányát ,mert mi nem kapunk támogatásokat mindenhonnan. És nem több milliárdot költünk ,mert nincs rá keret.
És én mszp-s szórólapból is kaptam vagy 3-at (ugyanabból bedobva) mégsem sír a szám érte ,mert ha az az ember úgy gondolja ,hogy neki van igaza, akkor csinálja. Az egy más dolog hogy szerintem nem ,de megadom a lehetőséget neki, hogy elolvassam és elolvassák mások is a programjukat. (már ha van és be is tartanák ,mint ahogy ez látszik az elmúlt években,hogy csak tönkrevágtak mindent)
És leszögezem: Nem vagyok Jobbik tag ,csak aktivista és szimpatizáns.
Érdekes, én eddig egy Jobbikossal sem találkoztam, ellenben az utóbbi hetekben egy rakás MSZP-sel. Sőt, ma még galambokat is láttam.
Húha. És akkor mi van? Egyénfüggő ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!