A jobbikosok mennyit kapnak azért, hogy folyamatosan dicsőítik a Pártot?
"A jobbikosok menynit kapnak azért, hogy folyamatosan dicsőítik a pártot?"
Ugye ezt te sem gondolod komolyan? Több okból is.
1. Mégis miből fizetnének?
2. Attól mert valaki próbál meggyőzni az igazáról, nem muszáj "bértollnoknak" lennie.
3. Diszkriminatív vagy, mivel most egy egész pártot, mozgalmat megbélyegeztél pár JOBBIKos miatt, akik próbálnak meggyőzni(mellesleg minden párt szimpatizánsai közül próbálnak sokan meggyőzni, nem véletlen szoktak az emberek politikáról is beszélni)
"De képletesen szólva, ha nem iszol alkoholt, akkor zavarhat egy részeg ember."
Igen ez visszafele is igaz. Sokan már qrvára unják a sok marhát, akik olyan pártot akarnak vissza, akik már megbuktak. Főleg az MSZP-SZDSZ. Egyszerűen undorító ez a két párt, márcsak az eszméi is, a hazudozásokról, sikkasztásokról ne is beszéljünk. A fidesz teljesen más kategória mint ez a két párt, csak azt nem tudom miért nem lettek újra választva, hiszen egész jó volt addig az élet állítólag. De erről nem tudok nyilatkozni.
Mindenki magából indul ki. Egy olyan kérdés, hogy "mennyit kap érte", nekem olyan ízű, hogy a kérdező csak abban tud gondolkodni, hogy pénzért megy a kampány. Mert náluk az a szokás. Talán azért érdeklődik, mert fontos náluk a napi árfolyam.
Elárulom, hogy Jobbikos titkosügynök vagyok és napi 2 milliót kapok!
Tény, hogy nem rájuk szavazok. De képletesen szólva, ha nem iszol alkoholt, akkor zavarhat egy részeg ember.
Nagyon szep kis hasonlat.Koszonjuk!Kb.ilyen szintu azoknak az embereknek a magyarazatuk akik a Jobbik ellen vannak.Ez a miertre a valasz.
Csak nagyon ostoba ember hiszi el,hogy a Jobbik a tagdíjakból fedezi a kampányát,a rendezvényeit,szórólapjait stb.
Arra nem képesek,hogy meghallgassák-elolvassák azoknak a véleményét,akik értenek a gazdasághoz,mezőgazdasághoz stb.és elgondolkodjanak a logikus érveiken.,
Begyöpösödött agyú,fanatkikus,tapasztalatlan,vitaképtelen társaság,egy-két ember kivételével.
Két év múlva a legtöbb rájön,hogy a Jobbik csak egy nagy lufi,ami szétpukkan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!