HA NEM MÉSZ el idén szavazni, miért nem teszed?
A jobbik is ugyanúgy ígérget és ostobaságokat beszél, valamit leégeti az országot.
Ja és szerintem az is elég gáz, hogy azért szavazni valakire, mert az talán nem annyira rossz (mint pl. te a jobbikra). Két sz@r közül nem fogok a kisebbe belelépni, mert az nem olyan nagy.
Olyan nincs, hogy ne mennék el.
A szavazás hatalom, az akaratom kinyilvánítása.
Csak az ostoba gondolhatja, hogy őt ez nem érdekli, ez őt nem érinti (aztán hőzöng, hogy má megint Gyúcsánycsomag, meg Viktori megszorítások?)
A Jobbik mikor beszélt ostobaságokat, mivel égette le az országot? Az országnak az égés, hogy más országok elképedve nézik, hogy tűrhettünk ennyit, hogy engedtünk magunkat ennyire kisemmizni, megfosztani mindentől, aminek szentnek kéne lenni... Gondolkodj már el, melyik az égőbb! Ráadásul itt az ideje, hogy tegyünk külföld meg a nagyhatalmak véleményére, azt csináljuk, ami nekünk jó, különben pár év és nem lesz Magyarország, teljesen elgyarmatosítanak minket!
2 szar közül én sem fogok a kisebbikbe belelépni, nem vagyok sem MSZP, sem Fidesz szavazó. :)
Előttem szólóval egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!