Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért tűrik még az emberek...

Miért tűrik még az emberek Gyurcsány Ferencet?

Figyelt kérdés
Hogyan tarthat még évértékelőt,hogyan tarthat még felszólalásokat? Hogy tudják még elviselni az emberek,azok után amit az mszp-izraelkhm kormányzás alatt tett...?

2015. jan. 31. 18:28
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
#15 ha már történelem, érdekelne ki és mikor használta az ignorálni szót? Sztálin,Josip Broz Tito,Japán 731-es alakulat,Ratko Mladic?
2015. jan. 31. 20:06
 22/36 anonim ***** válasza:
51%

" Népies tájszó: Rosszalkodó fiú,legény""

Ugy érzem nem érdemes folytatnom, hiszen még erre is csak a szotár utolsoként emlitett, talán senki által már nem ismert (vagy te szép hazánk melyik táján használtad???)jegyzetével "magyarázod".

2015. jan. 31. 20:11
 23/36 A kérdező kommentje:
Most ezt azt arra érted, hogy falusi vagyok? xDDD Szépen átváltottunk ám provokációba. Nem, #15 ,nem vagyok falusi ( még ha az is lennék, akkor sem venném inzultálásnak). A szótárban én másodikként találtam,de lehet hogy az enyém újabb kiadású,nem tudom. Szeretném ,ha folytatnád,ugyanis még mindig nem kaptam választ arra,ki használt "ignorálás"-t történelemben.? :D
2015. jan. 31. 21:31
 24/36 anonim ***** válasza:
68%
Ez kb olyan hogy "mit lehet tenni, hogy ne kerüljön szóba a holokauszt? -hát azt, bmeg, hogy nem teszed fel naponta 6-szor ezt a kérdést...."
2015. jan. 31. 22:25
 25/36 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy erre gondol, de épp emiatt is nem akartam felhozni...mert úgy néz ki ez mindig egy Joker lehet.
2015. jan. 31. 22:42
 26/36 anonim ***** válasza:

Kismillió emberrel foglalkozik a média, megírják hogy jóskapista milyen színűt sz*rt kedden. Hát megírják hogy Gyurcsány DJ lett.

Mindenki tarthat évértékelőt, max senki nem kíváncsi rá.

2015. jan. 31. 22:47
 27/36 anonim válasza:

Ha a demokratikus jobboldal pártjaiban olyan emberek lennének, mint a negyvenes évek végének kommunistái, akkor Gyurcsány minimum internálótáborban lenne. Ha egy Biszku szerü gyilkos is lenne köztük akkor akasztófán. A kommunisták még a saját fajtársaikat is irtották (Rajk lászló, Nagy Imre, stb).

Gyurcsány köszönetet mondhat, hogy ilyen humánusan bánnak vele. A KISz bizottsági múltja miatt, a Kádár rendszer seggét nyaló tevékensége miatt minimum az járna neki, hogy a politikai tevékenységtől egy életre eltiltják. Mivel ez nem történt meg, szét tudta cincálni a gazdaságot miniszterelnökként és közben felkacsmart milló forintokat a Paksi Atomerömű népszerűsítéséért, amit most meg szid.

De a választópolgár emlékezete kihagy. Tudták Horn Gyuláról, hogy pufajkásként a gyilkosok kezére játszotta a forradalmárokat, mégis miniszterelnököt csináltak belőle.

Kiváncsi vagyok, hogy Biszku börtönben hal-e meg vagy otthon milliós nyugdíjból élve. Ez a FIDESZ tehetetlensége, még Biszku nyugdija is megvan, pedig gyilkosoknak nem szoktak nyugdíjat adni.

2015. jan. 31. 22:49
 28/36 anonim ***** válasza:

Jó szolgálatot tett a jobb oldalnak.

Most másodjára sokan csak azért szavaztak a Fideszre mert ő még mindig műsoron van.

2015. febr. 1. 08:29
 29/36 anonim ***** válasza:
68%
A szélsőbalos, kommunista (!) kisebbség nagyon szereti Gyurcsányt, fene a gusztusukat. Ez ugye egy 5-10% végülis. A kommunista utódpártra is mennyien szavaztak az elmúlt évtizedekben... Meg pufajkásokra. Fene se érti a baloldali erkölcsöt.
2015. febr. 1. 10:58
 30/36 anonim ***** válasza:
Mert nem kopaszodik. Azért.
2015. febr. 1. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!