Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért tűrik még az emberek...

Miért tűrik még az emberek Gyurcsány Ferencet?

Figyelt kérdés
Hogyan tarthat még évértékelőt,hogyan tarthat még felszólalásokat? Hogy tudják még elviselni az emberek,azok után amit az mszp-izraelkhm kormányzás alatt tett...?

2015. jan. 31. 18:28
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
#8-as ignorálom, teljes mértékben,de az mégis zavar,hogy mások viszont még mindig vakul követik.. :I
2015. jan. 31. 19:04
 12/36 tetro ***** válasza:
94%

19.01

a másik kommentem, ami szigorúan kérdésre vonatkozott, azt sikerült ignorálnod? akkor gyurcsánnyal, miért nem teszel így?

elmondom amúgy miért nem trollság, a nyelvtanilag és logikailag értelmetlen részletekre felhívni a figyelmet a kérdésnek álcázott szónoklatokban.

egy olyan társadalomban élünk, amit valamiért átitat valami nagyon mély frusztráció, ami folyamatos ellenségkép alkotásban teljesedik ki. és a hozzád hasonló trollok kérdező, folyamatosan osztják az észt, és úgy gondolják ők tudják az igazat és a valót. eldönthetik ki mit és hogyan gondoljon és érezzen. teszik mindezt úgy, hogy a társadalom működését esélyünk sincs megérteni, hiszen az intelligenciájuk azt a szintet sem ütik, hogy értelmes módon tudják használni a saját anyanyelvüket. már pedig innentől feleslegesek az érvek, hiszen te nem arra vágysz, és nem is értenéd őket. így marad a humor, mert a hülyeség ellen csak az van.

2015. jan. 31. 19:08
 13/36 A kérdező kommentje:

Tövezik helyett: sarjad,ered,eredezik,elszármazik stb

Kedves trolltársaim,így már megfelel ? :DDD

2015. jan. 31. 19:08
 14/36 anonim ***** válasza:
32%
Amíg lesznek vak emberek, addig lesznek Gyurcsányok is...
2015. jan. 31. 19:09
 15/36 anonim ***** válasza:
71%
Nem értelek kedves kérdezö! A "tövezne" szavadat visszavonod? Pedig a kérdésedben és a kommentjeidben összevéve ez volt az egyetlen emberi!
2015. jan. 31. 19:14
 16/36 A kérdező kommentje:
Tetro: Igazad van,azzal kapcsolatban ,hogy ez részben egy kérdésnek álcázott szónoklat volt,viszont már a hócipőm tele van az ilyen emberekkel és a birka követőikkel...NEM akartam ízesen beszélni/fogalmazni,csak hogy intelligensebbnek tűnjek. Abban is igazad van,hogy miért akarja valaki osztani az észt, anélkül ,hogy saját anyanyelvének a helyesírását elsajátítaná. Hibáztam a tövezik szó használatával, elismerem a "bűnöm" ( és ide írhatnám folytatólagosan) mint kevesen ebben az országban. :D
2015. jan. 31. 19:15
 17/36 A kérdező kommentje:
#15-ös Ez övön aluli volt xD miért nem volt emberi a többi része?
2015. jan. 31. 19:16
 18/36 tetro ***** válasza:
88%

19.15

oké. én hivatalosan is bírlak innentől, a tövezik szóval együtt :D

2015. jan. 31. 19:26
 19/36 anonim ***** válasza:
52%

#15 vok. A vak indulatkitörésben nem sok emberi van. Te pedig ilyet mutattál be. "ignorálni": tudjuk a történelemböl, hogy ezt nem csak a figyelembe nem venni, hanem a törölni értelemben is használták (emberekre, fizikai értelemben!). " baloldali fattyakat": honnan tudod, mi közöd van az eddigi baloldali vezetök fogantatásához, szüleinek házaséletéhez?

Tovább is van, mondjam még?

2015. jan. 31. 19:29
 20/36 A kérdező kommentje:
WowWOWOOWOWOWOWO #15-ös. Ez nem volt vak indulatkitörés :D Úgy gondolom azokat a szélsőséges politikai nézetűek gyakorolják ( olykor megfélemlítésre ) Ignorálást itt úgy értettem mint: Mellőzést,valaminek vagy valakinek a tudomásul nem vételét! A fattyú-t is erre értettem : " Népies tájszó: Rosszalkodó fiú,legény" Nincs közöm senkinek és semminek a fogantatásához. Ja, és MONDJAAAD ! :D
2015. jan. 31. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!