Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért tűrik még az emberek...

Miért tűrik még az emberek Gyurcsány Ferencet?

Figyelt kérdés
Hogyan tarthat még évértékelőt,hogyan tarthat még felszólalásokat? Hogy tudják még elviselni az emberek,azok után amit az mszp-izraelkhm kormányzás alatt tett...?

2015. jan. 31. 18:28
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
74%
Ugy van! Monnyon le!! (Miröl is? Mindegy.) Gyere kedves kérdezö barátom(?)! Gyere töntessünk ellene! Biztosan leszünk néhány millioan ha az áldott kormányunk és uralkodonk ellen is hajlandoak elmenni, tüntetni. Hogy merészel megszolalni? Hol itt a demokrácia ha ilyen elöfordulhat?
2015. jan. 31. 18:35
 2/36 anonim ***** válasza:
95%
Mi a javaslatod, mit kellene tenne az embereknek Gyurcsány Ferenccel?
2015. jan. 31. 18:36
 3/36 A kérdező kommentje:
Egyszerűen ignorálni.
2015. jan. 31. 18:38
 4/36 A kérdező kommentje:
Plusz a médiának sem kellene újra és újra felhozni. Megállt az eszem,amikor arról olvastam : Gyurcsány DJ lesz! Istenem,mit akarnak még letolni az emberek torkán?
2015. jan. 31. 18:39
 5/36 A kérdező kommentje:
Csak attól félek,hogy Fidesz korrupciós botrányai után megint ezeket és a baloldali fattyakat fogják megszavazni ( semmi gondom nem lenne egy normális bal oldali párttal ,ha az nem az MSZP-ből és csatlósaiból tövezne/származna)
2015. jan. 31. 18:41
 6/36 tetro ***** válasza:
83%
Az a helyzet, hogy én nem tettem Gyurcsány eltűnése érdekében semmit. De azt se mondanám, hogy még mindig tűröm őt. Hozzánk nem nagyon jár fel. Kérdező, nálatok ott szokott ebédelni szombatonként? Én pl azt se tudtam, hogy évértékelőt tartott. Szóval gondolom kérdező, neked sem muszáj őt hallgatnod. Vagy nem tudjátok kitenni a lakásból?
2015. jan. 31. 18:45
 7/36 tetro ***** válasza:
83%

off:

kedvelem azokat, akik ízesen beszélnek, és ennek érdekében akár saját szavakat is alkotnak. mint az igazi nagy költők. tövezne. hmm... még ízlelgetem, de én mondom nem rossz.

2015. jan. 31. 18:47
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ez a "tövezne" engem is megfogott:-)) Jo szo, uj szo (nekem).
2015. jan. 31. 18:53
 9/36 anonim ***** válasza:
71%

"Egyszerűen ignorálni."

Hát ignoráld. Ki akadályoz benne?

2015. jan. 31. 18:54
 10/36 A kérdező kommentje:
Gratulálok, kedves troll/ok. Ismét az írást,nem magát a mondanivalóját nézted. Igazad van,elismerem, nincs olyan szó,hogy tövezne. R u a grammar nazi m8?
2015. jan. 31. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!