Szeretnéd 2014-ben Gyurcsány Ferencet újra miniszterelnöknek? Ha igen, miért, ha nem, miért?
Nem, mert egy önhatalmú, sunyi, kapzsi, dilettáns pszichopata.
Gratulálok a bal oldalnak, akik legjobb emberükké választották pár éve.
Nem, mert:
-nem szeretnék állam csődöt
-a jelenleginél nagyobb munkanélkülisséget
- az államosított cégek csődbe vitele sem bejövős nekem valahogy
- ráadásul szükségem van mind 2 szememre a hátralevő életemben...(aki nem tudja miről beszélek írja be ezt youtube-ba "2006.október, 23")
Nem.
Amikor először lett miniszterelnök még tapsoltam neki. Az első héten a beiktatása után bement a bankookhoz ő is és az asztalra csapott. Aztán valahogy mindent elfelejtett és lefeküdt mindenkinek a hatalom megtartása érdekében.
Nekem alapból szimpatikus ember volt, de nem bizonyította, hogy a hatalmon kívül más is érdekelné.
Illetve de igen, volt egy-két olyan döntése, aminek mi pl. apukám életét is köszönhetjük (megállapodott még 2005 táján a későbbi Fideszes győri alpolgármesterrel, szívsebésszel Dézsi Csabával a győri szívcentrum létrehozásában). Emiatt és még egy-két ilyen személyes ok miatt nincs jogom szidalmazni. De az egész ország vezetését nem látta el jól.
Jót szoktam nevetni azon az emberen, de ennyi. :)
Az a baj, hogy egyesek komolyan veszik őt, sőt szerintem még ő is komolyan veszi saját magát.
Egy normális országban jót derülnének az emberek a megnyilvánulásain, nem pedig imádnák vagy gyűlölnék őt. Annyira látszik rajta, hogy szerepelni akar, az neki az élete és a mindene és azért csinálja ezt az egész cirkuszt, amit gyakran művel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!