Hol az egymillió munkahely?
Figyelt kérdés
2015. jan. 25. 11:35
1/16 anonim válasza:
Megvan az, csak ők nem úgy számolnak ahogy te.
Nem tűnt még fel, hogy minden eddigi kijelentést azért nyaltak be, akik ezt tették, mert azt hitték, arra gondol a szónok is, amire ők? Nos nem, ők egészen másra gondolnak.
2/16 anonim válasza:
Beleszámolták a közmunkát és a külföldön dolgozókat is.
3/16 anonim válasza:
menni kell utána, nem csak otthon ülni .
5/16 anonim válasza:
A TV2 "Magyarország jobban teljesít" reklámjában.
6/16 anonim válasza:
"Beleszámolták a közmunkát és a külföldön dolgozókat is."
Még egykét törvénymódosítás és bele lehet számolni a külföldön dolgozó külföldieket. És meglesz az egymilliárd munkahely is!!!
7/16 anonim válasza:
Amint bezárták vagy kiűzték az összes multit és közmunkást csináltak a munkavállalóikból, kb. stimmelni fog az 1millió munkahely.
8/16 A kérdező kommentje:
3-as: Ezt nem értem.
2015. jan. 25. 12:28
9/16 Koplárovics Béci válasza:
Amíg a seggeden ülsz otthon arra várva, hogy majd az állam teremt neked munkahelyet, addig még közmunkára is csak fenntartásokkal leszel jó.
10/16 A kérdező kommentje:
Miért kell személyeskedni? Nem tudom, hogy abból, hogy kiírtam egy kérdést, miért kell egyből arra következtetni, hogy egy semmire kellő, lusta, otthon ülős senki vagyok.
2015. jan. 25. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!