"Egymillió" munkahely a fideszeseknek?
1, Belépsz a Munkáspárt 2006-ba.
2, Osztályharcolsz velünk.
3, Ránk szavazol választáson.
Sajnos van ilyen. Nálunk is le lett cserélve fideszesre az összes főnök. Még csak nem is ez a legnagyobb a baj, de semmit nem értenek a szakmához, mert most végeztek az egyetemen és protekcióval bekerültek. Ellenben aki itt volt vagy 10 évig, azt minden szó nélkül kirúgták. Mindenesetre sikkasztani már nagyon jól tudnak, mert nem hajlandók a dolgozóknak prémiumot, caffeteriát adni. Megindokolni persze luxus.
32/F
Nem is akarják átlátni a lépéseket Kedves Kérdező.
Jobban hisznek a Hírtv-nek, mint a saját szemüknek.
Bocsi, de 10 évre volt ígérve az 1 millió új munkahely...
"Egyre több helyröl hallom hogy kirúgják a régi (volt akit 22 év rutinnal és munkahelyhez való lojalitással) dolgozókat és helyükre fideszes rokonokat, barátokat, haverokat vesznek fel. "
Hát azért ehhez mindenképp hozzá kell szólnom, hogy 2002ben amikor az MSZP-SZDSZ koalíció került hatalomra ugyan ezt csinálták a szocik is, bár akkor még nem dolgoztam, nem voltam ott nem láttam a részletekbe.
Ami viszont most, azt látom, hogy a kártyának két oldala van.
Vannak baloldali emberek, akik kalap kabát kijelentik, hogy ők nem szolgálják a "rezsimet", és ott tesznek keresztbe, ahol tudnak és mindezt "munkahelyhez való lojalitással" kendőzik. Jó példa erre a "független" esztergomi polgármester, aki a saját városa ellen indíttatott csődeljárást a Fideszes többségű önkormányzat ellen, majd sopánkodott, hogy miért nincs világítás?! Hát azért, mert csődeljárást indítottál el mama, sok önkormányzat deficites, csak így látványosabb, ha nem vehet fel hitelt a város.
Bezzeg a jó régi MSZP-s rendszer, az aztán csoda jó volt, az ocsmányirodák példás sebessége, a nulla bürokrácia és nokiás dobozok, az évi kiemelkedő 0,3%-os gazdasági növekedés a válság előtt, a sok hasznos bölcsészkar a felsőoktatásban, és az egészségügy példás fenntartása!
a "független" esztergomi polgármester -a vérmes komcsi macára gondolsz? ja.
Sajnos, nem lehet a közmunkából "átmenni" -ezt saját tapasztalatból tudom. Határozott idejű szerződés. te kit látsz jónak, kérdező? melyik pártot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!