Sokan mondták, még itt a gyakorikérdéseken is, hogy a Fidesz csak a családosoknak kedvez, nem véletlenül az a legnagyobb szavazóbázisuk. Akkor miért nem alapítanak családot a fiatalok?
A sok fiatal elvárja, hogy a Fidesz hozzájuk igazodjon, hogy úgy legyen jó nekik, hogy nem is vállalnak családot. Egy kérdés: mi haszna van Magyarországnak azokból, akik nem vállalnak gyereket/nem alapítanak családot? Hiszen ha rajtuk múlna, kipusztulna az egész nép, sőt, az egész emberiség. Öngyilkos/népgyilkos emberek egyáltalán miért szavazhatnak, miért van szavazójoguk?
Miért nem szaporodtok, és akkor jó lenne nektek a Fidesz is! Helyette nem, szidjátok a Fideszt, pedig bennetek is sok hiba van, mondom ezt azoknak, akik családot alapíthatnának, de szándékosan nem akarnak. Mondjátok csak, ki a rosszabb az országnak: Aki tönkreteszi azokat, aki nem akar családot, és kikényszeríti külföldre őket, vagy aki nem is akar családot, és ezzel aláírja Magyarország, és az itt élők elpusztulását, az ország beolvasztását más országokba? Ha nem akar családot, akar nem tök mindegy, hogy itt él vagy külföldre kényszerül? Még jobban is járunk vele, ha kimegy.
A Fidesz azért hoz olyan intézkedéseket, amikben csak a családosoknak kedvez, mert azt akarják, hogy több legyen a családos. De mégsem! Ha mégsem akarják ezt, akkor is tök mindegy, mert ha több lenne a nagycsaládos, akkor többen is járnának jól.
A cigányok is kapnak segélyt, mert rosszabb körülmények között élnek, mert 8 gyerekük van, és mert bemennek igényelni segélyt. A magyarok is megtehetnék. Mégsem teszik, mert fontosabbnak tartják, hogy jelenleg jól éljenek, és szarnak rá, hogy milyen lehetne a jövő. A magyarok is megtehetnék, hogy 20-30 évig nyomorognak, utána amikor már mindenkinek van 10-12 gyereke, és az ország népessége megháromszorozódott, akkor leváltják a kormányt. Megtehetnék, hogy a városokba mindenfelé gyümölcsfákat ültetne lépten-nyomon, és hogy azoktól a magyar földbirtokosoktól, akiknek 1-2 millió hektárnyi területük van, elvegyék a földet, és azt felosztják államilag, és az itteni nyomorgó magyaroknak osszák szét, vagy a megtermelt élelmiszert nem külföldinek adják el, hanem ingyen odaadják a magyaroknak. Mégsem teszi meg senki.
Azt mondjátok jobb kormány kell, de a francokat, nem kell ide jobb kormány, inkább jobb lakosok kellenének, akik szaporodnak, és majd a későbbiekben lehetővé teszik, hogy normális párt kerüljön hatalomra. Olyan lakosok, akik nem a külföldieket szolgálják ki, akik ha véletlenül meggazdagodnak, az 5 millió hektárnyi területükből bejött 250 millió forint/hó egyszemélyes hasznuk helyett a learatott termés 90%-át ingyen egy másik magyar nagyvállalkozóhoz szállítják, aki kaját csinál belőle magyar dolgozók segítségével, és ingyen odaadja a nyomorgó 40 millió fős magyar lakosságnak, akik ezáltal már nem éheznének annyira. És amikor az a 40 millió fős magyar lakosság összefog, akkor talán jobb lenen az életszínvonal is. Ha Amerikában a nagyvárosokat a miniszterek, stb más politikusok nem akarták volna megépíttetni, még mindig falvak és kisvárosok lennének ott. Az, hogy város legyen, kellettek az emberek is. Itt is így van. Ahhoz, hogy jó legyen az országban, MI KELLÜNK HOZZÁ, MI nekünk kell felépítenünk az országot, és nem a politikusoknak. Hogyha mi nem tudunk összefogni, akkor mire vártok? Úgysem lesz olyan, hogy mindenkinek jó legyen. Max akkor ha összefogunk, akkor viszont tök mindegy ki van kormányon.
"Ki műveli meg a területeket? Kinek van hozzá szakértelme?"
Nyilván a földtulajdonosnak is van, meg azoknak is, akiket dolgoztat jó pénzért (vagy minimálbérét, nem tudom).
"Ez olyan mint egy befektetés? Magától nem jön pénz a földből. Netán pénzfát termesztenek?"
Figyelj! Van egy hatalmas földje, amiből van 500 EGYSÉGNYI haszna! Ebből elmegy arra, hogy fenntartsa a földet, hogy művelje, műveltesse, és hogy kifizesse a fizetéseket. Ez összesen 300 EGYSÉG. Akkor mi a maradék 200 EGYSÉG? Hát a nyeresége! Amit rohadtul megtart magának! Ami havi 25 millió forint, és amiről rohadtul nem akar lemondani, még akkor sem, ha körülötte megdöglik mindenki, hiszen idézem: "én vagyok az, aki ezt elérte, én tanultam, ezt csakis magamnak köszönhetem!"
Jó, na és? Azért mert ő saját maga elérte, hogy milliárdos legyen, még nem jelenti azt, hogy kiéli a körülötte lévő embereket. Ő nem tudja, nem veszi észre, nem veszi figyelembe, hogy az X pénzből veszi el a pénzt, az állami X pénzből, amiből mi is szerezzük a sajátunkat. És amiért Ő megtartja magának a 200 EGYSÉGET az X-ből, azért mi szegények leszünk! ÉS ezért ROHADTUL ne tartsa meg, mert hiába tanult, hiába maga érte el a sikereket, de azért még mi SZENVEDÜNK miatta! És mert ő SZART sem ér a sok pénzével, és mert a 200 EGYSÉGBŐL elég lenen neki 10 EGYSÉG arra, hogy gazdag legyen, mert a maradék 180 EGYSÉGET SEMMIRE se tudja költeni, annyira gazdag.
"mindenki annyit ér amennyije van"
by FIDESZ
A társadalom elöregedése valós probléma, de hiába adnak a friss házasoknak adókedvezményeket, szlogeneket 'szaporodjatok', ha mostani fiataloknak sincs munka!
Hiába "szeretnek megszületni a babák", ezeket a gyerekeket fel is kell nevelni! Oktatást, egészségügyet teljesen szétbarmolta a fidesz.
A felnövekvő fiataloknak munka nincs, esetleg mehet a mekibe mosogatni, egyetlen lehetősége a normális életre, ha KÜLFÖLDRE költözik!
Rengeteg fiatal ment "kalandozni", az okosak meg is találják a helyüket kint, és vissza már csak családlátogatásra jönnek!
Az ostoba gazdasági eszmefuttatásod alapján akár még egy fideszes pénzügyminiszter is lehetsz.
Egy vicc jut eszembe:
- Te, Pista, ha két házad volna, az egyiket nekem adnád?
- Hát persze!
- Ha két szuper sportautód lenne, az egyiket nekem adnád?
- Hát persze!
- Ha két nadrágod lenne, az egyiket nekem adnád?
- NEM!
- Miért, házat, kocsit adnád, csak a nadrágot nem?
- Mert nadrágból tényleg van kettő!
....
A jövőt nekünk kell megteremteni, a korrupt élösködők elűzésével, a demagóg tolvaj politikusok felelősségre vonásával!
"A társadalom elöregedése valós probléma"
Így van, valós probléma! Gyerek fiatal alig van, idős annál több, ráadásul ez még csak egyre fokozódni fog, arról már nem is beszélek, hogy főleg fiatalok mennek ki külföldre, ami miatt ez még jobban fokozódik.
"de hiába adnak a friss házasoknak adókedvezményeket, szlogeneket 'szaporodjatok', ha mostani fiataloknak sincs munka!"
Ha talán az mszp és társai rablóbanda nem adta volna el az összes gyárat külföldi cégeknek, akik azt szándékosan leépítették vagy bezáratták, akkor talán most annyival is több munkahely lenne! Talán ha a meggazdagodott vállalkozók (akikről 2 oldalnyit már beszéltem) szándékosan nem 10 munkást dolgoztatnának 2000 helyett, akkor most szintén kevesebb lenen a munkanélküli! De NEM, ők a haszonra hajtanak, ők 10 embert dolgoztatnak, aki megkapják a havi 6 millió forintjukat, ahelyett, hogy dolgoztatnának 300 embert havi 200 ezer forintért. Most mond meg, melyik az igazságosabb! Ha 10 ember kap havi 6 millió, vagy ha 300 kap havi 200 ezret? Egyértelmű melyik, NE is válaszolj, mert TE is tudod nagyon jól! Márpedig ezek a vállalkozók igenis megtehetnék, hogy 10x-20x-30x annyi embert dolgoztassanak úgy, hogy normális fizetést tudjanak nekik is adni, és még ők is gazdagok maradjanak. De nem, helyette megtartják maguknak, és arra hivatkoznak, amire te, hogy "ÁÁ, BESZÉL ITT MINDENFÉlÉT, DE HA A HELYEMBEN LENNE, Ő SEM CSINÁLNÁ MEG"
Csakhogy ez nem indok! Ez valami gyenge kifogás, hogy rábeszélje magát arra, hogy jó az amit csinál, hogy jól teszi, hogy csak gyűjti-gyűjti a vagyonát, a mérhetetlen sok pénzét, aminek a 95%-át soha nem is fogja elkölteni! Ez csak indok, mert ő maga nem tudhatja, hogy ÉN valójában mit tennék, ugyanis nem vagyok HELYÉBEN! Ahogy ő sincs az én helyemben, és nem tudhatja mit érzek, hogy gondolkozok. Csak azért mert ők korruptak, és mert te is az vagy/az lennél, attól én még nem lennék az, hiába is nyugtatgatod magad, és attól én még nem vagyok hülye, ha nem akarok korrupt lenni! Nem vagyok hülye, ha az 50 milliárdomból 45-öt odaadok a népnek, akik szenvedtek eddig MIATTAM, és ha még a maradék 5-ből az idők végezetéig megél a családom! Ha TE nem így gondolkozol ahogy én, akkor TE vagy a hülye!
Amúgy meg még egy fontos dolog! Ha egy nagyvállalkozó 10 embert dolgoztat, fejenként havi 6 millió forintért, akkor az a 10 ember ugyanúgy X mennyiséget vesz el, mintha 300 embert dolgoztatni fejenként havi 200 ezerért. Csak az eloszlás lesz más. Akkor most a vállalkozó szemszögéből nem mindegy, hogy azt az X mennyiséget hogy adja oda fizetésként? Nem tök mindegy neki? Márpedig az, normális esetben az lenne, csakhogy ő nem erre törekszik, ő a rokonait fölveszi, és azoknak adja oda a havi 6 milliót. Nem csoda, hogy ezek után nincs munkahelye az embereknek! Úgyhogy itt nem kell már nagyon munkahelyet teremteni, itt már VANNAK munkahelyek, csak azok, akiket te annyira védesz, szépen elveszik a helyet azoktól, akiknek most nincs munkahelye, és te azt várod, hogy a kormány tegyen valamit. Megmondom őszintén, azt kéne csinálni, hogy az összes ilyen rablóbanda kezéből vissza kéne szerezni a földeket, vagy megszabni, hogy mondjuk 100 hektárnyi területre kell minimum 10 munkás. És akkor talán NEM LENNE munkanélküliség! Lenne munkahely, és lenne pénz is!
"Hiába "szeretnek megszületni a babák", ezeket a gyerekeket fel is kell nevelni! Oktatást, egészségügyet teljesen szétbarmolta a fidesz."
Igazad van!!! Tényleg szétbarmolta, de még mindig jobb, hogy minden egyes orvosi látogatásom után 1500 forintot be kéne fizetnem (ugye, amit az mszp meg akart csinálni). Ők még ezt is megadóztatták volna, aztán jön itt a nevetséges duma, hogy a fidesz mindent adóztat. Arról nem beszélnek, hogy az ilyen vadállat nagyvállalkozók hatalmas nyereségét akarják kicsit csökkenteni, és totál nem minket akarnak megadóztatni! Az, hogy a nagyvállalkozók az évi 200 milliós egyszemélyes bevételükből nem akarnak adni semmit, arról nem beszél senki!, Arról, hogy csak nekik, annak a 20-30 nagyvállalkozónak 2x annyi pénze van, mint az maradék 9,9 millió embernek együttvéve! Arról nagy kuss van! Elmondanám, hogy tök mindegy ki van hatalmon, jobbik, fidesz, mzsp, vagy akárki, ha nem lenne annak a 20-30 embernek a kezében az összes pénz 3/4-e, akkor talán mi nem szenvednénk ennyire! De NEM! Nekik kell a pénz, hiába nem tudják mire költeni, hiába fog a vagyonuk 90%-a fölöslegbe menni, ők akkor is gyűjtik,-gyűjtik! NE akarjanak maguknak a 20 milliárd forint TISZTA HASZON mellé még 20 milliárdot, mert TÖK FÖLÖSLEGES! És ez szól mindenkinek, a fidesztől kezdve a mszp-ig!
"A felnövekvő fiataloknak munka nincs, esetleg mehet a mekibe mosogatni, egyetlen lehetősége a normális életre, ha KÜLFÖLDRE költözik!"
Igen, hála a nagyvállalkozóknak, akik 10 embert dolgoztatnak 300 helyett, ezt már kitárgyaltuk, de tudom SZEGÉNYEKTŐL nem várhatjuk el, hogy mondjanak le a pénzük azon részéről, amit ÚGYIS FIZETÉSKÉNT ODAADNAK MÁSNAK!!!! MINTHA NEM LENNE TÖK MINDEGY, HOGY 10 VAGY 300 EMBER KAPJA UGYANAZT A MENNYISÉGET!! MERT SZÁMÁRA MINDEGY, DE ANNAK A 290 EMBERNEK, AKI EZZEL ÁLLÁSHOZ ÉS FIZETÉSHEZ JUTNAK, AZKNAK NAGYON NEM MINDEGY!
"Rengeteg fiatal ment "kalandozni", az okosak meg is találják a helyüket kint, és vissza már csak családlátogatásra jönnek!"
Köszönhetően a gazdag vállalkozóknak! És nektek! Akik védik őket, és akik szerint hülye vagyok, mert szerintetek annak a kormánynak a hibája, aki nem is tehet semmit ellenük!
"Az ostoba gazdasági eszmefuttatásod alapján akár még egy fideszes pénzügyminiszter is lehetsz."
Te meg egy gazdag mszp-s vállalkozó fiatal gyereke is lehetnél, aki nagyon nem akar megszabadulni attól a fölösleges 20 milliárd forintjától.
"Egy vicc jut eszembe"
Nyugodtan. Úgysem veszed komolyan az egészet.
Csak ha te magad is tehetnél érte, hogy 10 ember helyett 50-et dolgoztass, de mégsem teszed, akkori inkább FOGD BE! Mert ha te sem teszel érte, aki tehetne, akkor ne szidd a kormányt, mert nem vagy náluk különb!
"A jövőt nekünk kell megteremteni, a korrupt élösködők elűzésével, a demagóg tolvaj politikusok felelősségre vonásával!"
És azzal, hogy az olyan ármány alakokat mint te, örökre elűzzük, akik nem csinálnak mást, mint szidják uszítják az embereket, közben elterelve a gyanút, azokról, akik igazából tönkreteszik az országot!
Ja és még valami! Te itt mondtad ezt a viccet, amivel arra akartál utalni, hogy csak a szám nagy, a való életben én is beállnék közéjük. Ezzel viszont elárultad magad, hogy milyen vagy. Mert aki rögtön ezt feltételezi a másikról, aki védi azokat, akik többet ártanak az országnak mint a politikusok összesen, aki szerint mi is mind olyanok lennénk mint ők, akkor az olyan is. Semmivel sem vagy különb mint ők. Most már tudom kivel állok szemben. Egy szerencsétlen agymosott gyenge senkivel, aki azt hiszi, hogy mindenki más olyan lenne mint ő, ha a helyében lenne. Pedig nem. Lehet hogy az ország 90%-a igen, de lenen 10%, aki nem. És ezzel a viselkedéseddel semmivel sem vagy jobb mint azok, akik beállnának a bűnözők közé, ha tehetnék, és ha lenne pénzük. A gazdagok gazdaggá tehetnék az országot, úgy, hogy ők is gazdagok maradjanak, csak valamiért ők azokat tartják hülyéknek, akik nem ülnek zsugorian a pénzükön. Nagy hiba, hogy te is ilyen vagy.
"A kérdező, kisfiam! Sürgősen keres egy pszichiátert"
Legalább végigolvastad amit írtam? Az alapján ne ítélkezz, hogy milyen hosszú a szöveg, és hogy hányszor írtam benne nagybetűvel. Olvasd el figyelmesen, aztán beszélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!