Sokan mondták, még itt a gyakorikérdéseken is, hogy a Fidesz csak a családosoknak kedvez, nem véletlenül az a legnagyobb szavazóbázisuk. Akkor miért nem alapítanak családot a fiatalok?
A sok fiatal elvárja, hogy a Fidesz hozzájuk igazodjon, hogy úgy legyen jó nekik, hogy nem is vállalnak családot. Egy kérdés: mi haszna van Magyarországnak azokból, akik nem vállalnak gyereket/nem alapítanak családot? Hiszen ha rajtuk múlna, kipusztulna az egész nép, sőt, az egész emberiség. Öngyilkos/népgyilkos emberek egyáltalán miért szavazhatnak, miért van szavazójoguk?
Miért nem szaporodtok, és akkor jó lenne nektek a Fidesz is! Helyette nem, szidjátok a Fideszt, pedig bennetek is sok hiba van, mondom ezt azoknak, akik családot alapíthatnának, de szándékosan nem akarnak. Mondjátok csak, ki a rosszabb az országnak: Aki tönkreteszi azokat, aki nem akar családot, és kikényszeríti külföldre őket, vagy aki nem is akar családot, és ezzel aláírja Magyarország, és az itt élők elpusztulását, az ország beolvasztását más országokba? Ha nem akar családot, akar nem tök mindegy, hogy itt él vagy külföldre kényszerül? Még jobban is járunk vele, ha kimegy.
A Fidesz azért hoz olyan intézkedéseket, amikben csak a családosoknak kedvez, mert azt akarják, hogy több legyen a családos. De mégsem! Ha mégsem akarják ezt, akkor is tök mindegy, mert ha több lenne a nagycsaládos, akkor többen is járnának jól.
A cigányok is kapnak segélyt, mert rosszabb körülmények között élnek, mert 8 gyerekük van, és mert bemennek igényelni segélyt. A magyarok is megtehetnék. Mégsem teszik, mert fontosabbnak tartják, hogy jelenleg jól éljenek, és szarnak rá, hogy milyen lehetne a jövő. A magyarok is megtehetnék, hogy 20-30 évig nyomorognak, utána amikor már mindenkinek van 10-12 gyereke, és az ország népessége megháromszorozódott, akkor leváltják a kormányt. Megtehetnék, hogy a városokba mindenfelé gyümölcsfákat ültetne lépten-nyomon, és hogy azoktól a magyar földbirtokosoktól, akiknek 1-2 millió hektárnyi területük van, elvegyék a földet, és azt felosztják államilag, és az itteni nyomorgó magyaroknak osszák szét, vagy a megtermelt élelmiszert nem külföldinek adják el, hanem ingyen odaadják a magyaroknak. Mégsem teszi meg senki.
Azt mondjátok jobb kormány kell, de a francokat, nem kell ide jobb kormány, inkább jobb lakosok kellenének, akik szaporodnak, és majd a későbbiekben lehetővé teszik, hogy normális párt kerüljön hatalomra. Olyan lakosok, akik nem a külföldieket szolgálják ki, akik ha véletlenül meggazdagodnak, az 5 millió hektárnyi területükből bejött 250 millió forint/hó egyszemélyes hasznuk helyett a learatott termés 90%-át ingyen egy másik magyar nagyvállalkozóhoz szállítják, aki kaját csinál belőle magyar dolgozók segítségével, és ingyen odaadja a nyomorgó 40 millió fős magyar lakosságnak, akik ezáltal már nem éheznének annyira. És amikor az a 40 millió fős magyar lakosság összefog, akkor talán jobb lenen az életszínvonal is. Ha Amerikában a nagyvárosokat a miniszterek, stb más politikusok nem akarták volna megépíttetni, még mindig falvak és kisvárosok lennének ott. Az, hogy város legyen, kellettek az emberek is. Itt is így van. Ahhoz, hogy jó legyen az országban, MI KELLÜNK HOZZÁ, MI nekünk kell felépítenünk az országot, és nem a politikusoknak. Hogyha mi nem tudunk összefogni, akkor mire vártok? Úgysem lesz olyan, hogy mindenkinek jó legyen. Max akkor ha összefogunk, akkor viszont tök mindegy ki van kormányon.
"Neked van feleséged és vannak gyerekeitek, kedves kérdező?"
Nem, de én máshogy szolgálom a társadalmat.
"Nem, de én máshogy szolgálom a társadalmat."
A hülye kérdések feltétele nem szolgálja a társadalmat... És ne csak a szád járjon, hanem mutass példát!!! Beszélni könnyű, de előbb mutasd meg hogy kell havi 130 kilóból felnevelni 10 gyereket... Hangember, itt megáll a tudomány???
10: Dehát nem képesek felnevelni! Pont ez a probléma. 10 cigányból 9 legalább egyszer börtönbe kerül az élete során. Fehéreknél ez az arány max 10-ből 1. És kik is vannak többen?
Vagy ha neked még több élősködő kell, hát hajrá.
Az egy dolog, hogy a cigányok szülik a gyerekeket, de fel is kell őket nevelni. Az nekik nem megy.
"ha véletlenül meggazdagodnak, az 5 millió hektárnyi területükből bejött 250 millió forint/hó egyszemélyes hasznuk helyett a learatott termés 90%-át ingyen egy másik magyar nagyvállalkozóhoz szállítják, aki kaját csinál belőle magyar dolgozók segítségével, és ingyen odaadja a nyomorgó 40 millió fős magyar lakosságnak, akik ezáltal már nem éheznének annyira."
Állj le az anyaggal, mert megárt. Ki műveli meg a területeket? Kinek van hozzá szakértelme? Ez olyan mint egy befektetés? Magától nem jön pénz a földből. Netán pénzfát termesztenek? De nem, mert kajára kell. Miért kell ingyen odaadni a 90%-ot másnak INGYEN? Ha a másik vállalat INGYEN ad kaját az éhezőknek, akkor miből fizeti a dolgozóit?
Másik: azért nincs gyerekem, mert nincs párom. Ha nem jön össze velem senki, akkor hova nemzzek magyar gyerekeket és mentsem meg a népességszaporulatot? Utcán nem mehetek végig és farkalhatok meg mindenkit. Ha lenne is gyerekem, akkor azt miért másért csináltam volna, elvileg magunknak csináljuk szeretetből.
És te mivel támogatod "másként" az országot, ha neked nem kell családod alapítani?
Hülye vagy fiam, menj játszani.
# 16/16 Időpont ma 22:09
Áruld már el, hogy segíti a továbbtanulást a többtíz(száz?)milliárdos forráselvonása felsőoktatásból...
Milyen tanulást segítő intézkedést hoztak?
Azt, hogy megemelték a tandíjakat és 80.000 egy nyamvadt okj is?!
Levitték a tankötelezettségi korhatárt 16 évre, hadd hagyja abba asok szerencsétlen mihamarabb az iskolát, legalább kevesebb ideig kell fizetni nekik a családit, mait befagyasztottak és már csak 20 éves korig jár a jóvoltukból!
A tanköny elosztás maga a katasztrófa, ahogyan a tankönyvek is.
Igen, felépítenénk mi az országot, ha a drága vezetőink nem lopnák szét az országra összedobott adónkat!!!!
"Amúgy minek szaporodjanak olyan országban, ahol csak milliárdoséknak vannak kilátásaik."
Neked is lennének kilátásaid, ahogy mindenkinek, csak szarsz rá. Ahogy mindenki más is. Nem fogunk össze, mert nem akarjuk a másikat sem gazdagnak látni. A milliárdosoknak meg azért vannak kilátásaik, mert minden pénzt maguknak akarnak. De ha én megszólalnék, hogy miének nekik annyi pénz, minek zsebre rakni havonta 2,5 milliót a politikusoknak, mire gyűjtik a havi 250 millió forintot a listavezető nagyvállalkozók, akkor az itteni okostojások nagy része azt mondaná, hogy én vagyok a hülye, mert senki nem akar elveszíteni a pénzének nagy részét.
Egyszer régebben, vagy egyik kérdésemben, vagy valamelyik válaszomnál kifejetettem, hogy a gazdagok miért nem adják oda a szegényeknek a pénzüket, hiszen nekik még így is maradna nekik sok. Aki havi 10 milliót keres, az lemond a fizetésének 90%-áról mert még mindig marad neki HAVI 1.000.000 forint. Had ne mondjam, milyen válaszokat kaptam. Megvádoltak hogy hülye vagyok, és hogy hogy képzelem, hogy majd ekkora pénztől elesik valaki. Hiába mondtam, hogy NEKI MÉG ÍGY IS MARAD 1 millió HAVONTA!!! Akkor is, szerintük ez hülyeség, és hogy szegény gazdagokat ne bántsam, mert az ország jólétét úgy LEHET CSAKIS növelni, hogy a gazdagok gazdagok maradhassanak. Mert nem a gazdagokat szegényítjük, hanem a szegényeket gazdagítjuk. Ezt a sületlen lüke dumát nyomatták nekem. Valaki már milliárdos, azt se tudja mit csináljon a pénzével, de attól én még hülye vagyok, ha azt akarom, hogy bármelyik milliárdos lemondjon a fizetése nagy részéről, még akkor is, ha utána még annyi pénze marad, hogy ő és az egész rokonsága boldogan munka nélkül eléldegél örökkön örökké. De nem, a magyaroknak ez nem kell, szerintük ne mondjanak le hatalmas mennyiségű, irreális fizetésükről, még akkor se, ha ezzel javíthatnák az életszínvonalat sok esetben. Hanem valahogy máshogy oldjuk meg. De hogy? A kérdés, hogy hogy? Az országnak van X pénze. Ennek egy részét megkapjuk MI KÖZÖNSÉGES EMBEREK, a másik részét meg a DÚSGAZDAGOK. Ha továbbra is UGYANENNYIRE dúsgazdagok akarnak lenni a gazdagok, akkor láthatjuk, hogy mi SOHA az életbe nem fogunk jobban élni, hiszen az X mennyiségből nekünk már csak az a kevéske jut. Mert igen, jelenleg minket a GAZDAGOK rabolnak ki azzal, hogy ők milliárdosok, mi meg CSÓRÓK vagyunk! Úgyhogy a gazdag földbirtokos Józsibácsi, akinek van 5 millió hektár földje, az kirabol minket azzal, hogy ő csak gyűjti-gyűjti a pénzét, lehet hogy már 25 milliárdnál tart, amíg nekünk 25 ezrünk nincs! Miért??? Mert a szemét Józsibácsi nem akar LEMONDANI 20 MILLIÁRD forintról, még akkor sem, ha után még mindig milliárdos lenne, és megelőzné bármelyik lottónyertest! Hogy miért? NEM TUDOM! Ez az, hogy FOGALMAM SINCS HOVA TARTOGATJÁK A PÉNZÜKET! Ahogy azt sem értem hogy lehet valaki annyira tudatlan tök, hogy védi őket. Ha én gazdag lennék, és havi 5 milliót keresnék, és már nem tudnám hova költeni, akkori igen, lemondnék róla. És ha tudnám hogy nem lesz senki az életemben, és havi 10 milliót kapnék, akkor csak annyit költenék, amennyi nekem kell életem végéig. A maradékot mind eladakoznám, mert a rohadt sírba úgysem viszem, és semmivel sem lesz jobb nekem, ha van X mennyiségű fölösleges pénzem, amit úgy sem tudom hova elkölteni! És szarnék arra, hogy mennyi pénztől esnék el, mert valójában nem esnék el tőle, hiszen úgysem tudnám mire költeni! Csak ezt sokan képtelenek felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!