Hitelrontás itt a gyakorikérdéseken? Komolyan vehető ez a fenyegetés vagy csupán vicc?
Egy ruhaszalonról kért véleményt a kérdező, ahol a képek alapján többen is nem túl jó kivitelezésűnek találtuk a gyártmányokat, mindenesetre a jobbakat kiemeltük és javasoltunk, hogy azért nézze meg élőben.
A szalon tulajdonosa megfenyegetett, hogy hitelrontásért beperel, az ip címem lenyomoztatja.
Van ennek valóságalapja, vagy csak valami rossz vicc egy anonim oldalon, ahol véleményeket kértek?!
Szia!
Nyugodj meg, nem fog semmiféle IP címet sem kapni a bolt tulajdonosa. Egy anonim oldalon mindenki annak adhatja ki magát, aminek csak szeretné.
Köszi második, az előző kommentem az elsőnek szólt.
Valószínűleg a tulaj volt, legalábbis a saját nevével volt regisztrálva, de akár vicc is lehetett.
Az esküvői kategóriában sajnos vérre mennek a szolgáltatók, több szalonnak is van regisztrációja akik egyfolytában magukat pumpálják minden kérdésnél, és durva fél-1 oldalas kiakadásokat tudnak produkálni, ha többek is elégedetlenek a munkáikkal vagy épp mást javasolnak.
Igaz, az ilyen regisztrációkat időről-időre törölni szokták reklám miatt, de rendszeresen szoktam ilyenekkel találkozni.
Neked is köszönöm harmadik!
Kedves kérdező!
Első vagyok, és nem a tulaj, és nem viccnek szántam. Az a meme pont azért készült, mert egyes Down-kórosok netes rendőrségi baromságokkal szeretnek fenyegetőzni...
Egyébként is külföldön élek, amiatt nem nagyon aggódok, hogy kinyomozná itt a német szolgáltatótól, hogy ki vagyok, főleg, hogy az albérlet nyilván nem is az én nevemen van. Inkább az érdekelt, hogy ilyen banális dolgokat tényleg megtehet-e egyébként, vagy abszolút hülye-e az illető. De azért örülök, hogy itt még nem tartunk.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek, mindenkit felpontoztam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!