Mi fog történni, ha 2018-ban nem a Jobbik nyer?
Figyelt kérdés
Jobbik, választás, 20182014. dec. 21. 16:39
1/16 anonim válasza:
Akkor minden olyan ember, akinek van rejtegetnivalója, menekülnie kell Magyarországról!
2/16 anonim válasza:
Akkor össze omlik a gazdaság. A fidesz ámokfutása nem tartható fenn 18 után is.
3/16 anonim válasza:
Az mindenképp sikerként értékelhető, mert ez azt jelentené, hogy még nem gurult el az emberek gyógyszere teljesen. A Jobbiknak semmi esetre sem szabad kormányra kerülni, mert ha ez megtörténik, onnan vége van Magyarországnak, végképp elásnánk magunkat.
4/16 anonim válasza:
Káosz,üldözés,összeomlás.. 4 évet nem bírnának ki. Külső nyomásra,mint Ausztriában és Finnországban volt leváltanák őket,a párt meg eltűnne.
5/16 anonim válasza:
ha nem a jobbik nyer azzal csak jól járunk. ha mégi s nyerne akkor végünk
6/16 anonim válasza:
Néhány válaszoló félre olvasta a kérdést... Ott egy NEM szócska.
7/16 A kérdező kommentje:
Értettem a válaszokat ígyis :)
2014. dec. 21. 16:57
8/16 anonim válasza:
Először én is félreolvastam, már félig megírtam a válaszom, mikor megpillantottam a nem szót :D
Am. attól függ melyik párt nyerne helyettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!