Konszolidációs korszak, vagyis a Kádári rendszer mocskolását.
2014. dec. 19. 17:47
2/26 anonim válasza:
A magyarkodást, meg a kereszténység oktalan reklámozását. Én inkább azért szimpatizálok velük, mert tényleg foglalkoznak bizonyos tabunak számító problémákkal, illetve polkorrektség helyett be mernek szólni másoknak. A fent leírt dolgok viszont zavaróak. Ha valakinek lenne annyi esze, hogy csinál egy hasonlóan "radikális" új pártot, amiből ezek az elemek hiányoznak, de a problémamegoldási hajlandóság és szókimondóság ugyanúgy meglenne, akkor szerintem könnyebb lenne sikert elérni.
2014. dec. 19. 17:48
3/26 anonim válasza:
Azt, hogy nem igazán látni kik állnak mögötte, milyen valós szándékaik vannak.
2014. dec. 19. 17:49
4/26 anonim válasza:
Nincs ilyen, mindent szeretünk benne.
2014. dec. 19. 17:52
5/26 anonim válasza:
A túlzott keletbarátságot, irániakkal meg a hasonlókkal való barátkozást.
Nem elég elővigyázatosak az iszlámmal, persze minket nem fenyeget az iszlamizálódás, mint a nyugat-európai országokat, de akkor is, jó velük vigyázni, mert ide is elérhet.
De,ezen kívül, sok dologban szimpatikusak, szimpatizálok velük.Rájuk is szavaztam 2014-ben.Valószínűleg 2018-ban is így lesz, hogyha addigra nem vesztik el a radikalizmusukat.
2014. dec. 19. 18:00
6/26 anonim válasza:
Parlamenti közvetítéseknél amikor röhögcsélnek a fiatalok, mint egy jó vicc hallatán!
Pláne egy olyan ember mögött mint Volner!
2014. dec. 19. 18:07
7/26 anonim válasza:
"Parlamenti közvetítéseknél amikor röhögcsélnek a fiatalok, mint egy jó vicc hallatán!
Pláne egy olyan ember mögött mint Volner!"
Komoly ellenérv egy politikai párt ellen. :D
Szavazz a búval baxott MSZP-re! xD
2014. dec. 19. 18:14
8/26 anonim válasza:
Azt nem szeretem, hogy ugyanúgy féligazságokat állítanak, mint a többi párt, vagyis félrevezetik az embereket... egy párt sem érdemel egyetlen szavazatot sem, ha hatalomra kerül valaha a jobbik, ugyanúgy csalódást fog okozni mint a többi, ők is csak emberek...
2014. dec. 19. 18:15
9/26 anonim válasza:
"Pláne egy olyan ember mögött mint Volner!"
Vegre valaki eszrevette...
2014. dec. 19. 18:19
10/26 anonim válasza:
Azt nem szeretem a jobbikban, hogy a fidesz jobb keze, rengeteg ügyben segítik viktorkát...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!