Szavazás 2018? A mostani történések alapján mit gondolsz?
Szerintem meg 2014-ben volt utojára országgyűlési választás.
Orbán hamarosan a várba költözik, valószínúleg királlyá is koronáztatja magát és MAgyarország királyságként fog működni a továbbiakban.
Nyerni fog a Fidesz, mert 2017 végén és 2018-ban behoznak egy rezsicsökkentés újratöltve szlogent és az értelmi szavazók ismét megeszik. Természetesen már nem annyian, 2-3adnak a közelében sem lesznek.
Értelmi szavazók: ma hallottam a buszon, hogy Orbán miatt ilyen "olcsó" a benzin, na ilyen emberekre értem én az értelmi szavazókat.
Az őskövületek nyugalomra térnek, a TV műsorokból az "5 perces PROLI vakító álhírek" törvényileg lesznek letiltva!
És+
Mindenki az interneten megkeresheti BÁRMILYEN hír hátterét (1-99), mint MOST is!
Ugyan ez lesz.
A2/3 nem áll meg,és a Jobbik megerősödik.fletóék valószínű nem jutnak be,és az szdsz (lmp) sem.Marad a Fidesz,a Jobbik és az mszp.
2/3 nem lesz. Valószínűleg a Fidesz nyer, de még van 1 év. Tolják az itt-ott áfacsökkentést, meg a minimálbért alamizsnával emelik. Ez nem elegendő, ezért én nem fogok rájuk szavazni, mert kb vissza adják amit eleve elvettek. Aztán meg előadják a Jézuskát...
Utána sztem a Jobbik, kicsit lemaradva vagy szorongatva. Aztán MSZP, de még mutathat erősödést.
A többiek kiesnek, demokraták,stb. Az LMP nek is kicsi az esélye a bent maradáshoz. Talán.
Az egyénik nagyon kérdésesek, mivel a Fidesz szépen átszerkesztette a választó kerületeket, hogy Fideszes többségi szavazatokat kapjanak...a választási rendszer is más súlypontra tevődött, a 2. forduló eltörléséről nem is beszélve.
Egy Fideszes ismerősöm mondta egyszer, (párt ember): Mindaddig amíg miénk a többség a többi bekaphatja.
Arrogánsak nagyon, ez fogja végül a vesztüket okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!