Ha csak aközül választhatnál, hogy a fidesz maradjon vagy inkább a jobbik jöjjön helyette, melyiket választanád?
Figyelt kérdés
NE JOBBIKOSOK ÍRJANAK!
Olyanok érdekelnek, akik nem jobbik szimpatizánsok.
KÖSZÖNÖM.
2014. dec. 20. 16:47
1/13 anonim válasza:
Jobbik, ugyanúgy lopnának, de legalább kimondják hogy van cigánybűnözés.
2/13 anonim válasza:
Ha csak ezek a választások lennének elmennék ebből az országból.
3/13 anonim válasza:
Ha csak ebből a kettőből, akkor egyértelműen a Jobbik.
4/13 anonim válasza:
Ha csak ebből a kettőből, akkor egyértelműen maradjon a Fidesz. Jobbikra akkor sem szavaznék, ha szó szerint semmim nem lenne, és éheznék. A Jobbiknál még Gyurcsányt is előbb bevállalnám.
5/13 anonim válasza:
A Fidesz a Jobbik sunyi változata, annyi a különbség köztük hogy a Jobbik nyíltan zsidózik míg a Fidesz sunyin burkoltan teszi. ha a kettő közül lehetne csak választani nem mennék el szavazni.
6/13 anonim válasza:
Ja! és nemvagyok se zsidó se cigány.
7/13 anonim válasza:
Jobbik inkább.
Ha nem válnak be le lehet váltani utána.
(Ha már nem jobbikosok, én még nem szavaztam rájuk idáig.)
8/13 anonim válasza:
Ugyanúgy bojkottálnám a választásokat, mint ahogy idén is tettem. Régen jobbikos voltam, de ma már nem tudnám nyugodt szívvel rájuk adni a voksomat.
9/13 A kérdező kommentje:
Én és sokan mások inkább nem akarnának kísérletezni a jobbikkal kösz. A fidesz a jobbik programjával pusztít, tehát mindkét párt alkalmatlan!
2014. dec. 20. 19:18
10/13 anonim válasza:
"Én és sokan mások inkább nem akarnának kísérletezni a jobbikkal kösz. A fidesz a jobbik programjával pusztít, tehát mindkét párt alkalmatlan!"
Akkor kicsoda az alkalmas?
Az lmp is kérdéses, és még gyenge, a maszop 2.0-ból meg én és jópáran nem kérünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!