Ha csak aközül választhatnál, hogy a fidesz maradjon vagy inkább a jobbik jöjjön helyette, melyiket választanád?
Figyelt kérdés
NE JOBBIKOSOK ÍRJANAK!
Olyanok érdekelnek, akik nem jobbik szimpatizánsok.
KÖSZÖNÖM.
2014. dec. 20. 16:47
11/13 A kérdező kommentje:
A jobbik nem fog nyerni, erre akar mérget is vehettek. Aki 1 db egyénit sem bírt megnyerni az idei választáson max. Indiában kormányozhat,,,itthon tuti nem. Tudom, hogy a jobbik szimpatizánsainak ezt nagyon nehéz felfogni, ezzel megbarátkozni, de így van. Ha az emberek annyira akarták volna őket, akkor már most leváltatták volna a fideszt... (de a jobbikot sem tartották alkalmasnak ahhoz, hogy ez megtörténjen).
2014. dec. 20. 21:33
12/13 A kérdező kommentje:
És igen 2010 előtt és 2014 előtt is elhangzott, hogy a választáson a jobbik nyer (és ráadásul 2/3-dal)...Ha vona eddigis tévedett, miért lenne most igaza 2018-ban? :D Nem beszélve arról, hogy a nyomi, tukmálós, "ha nincs igazad és nem velünk vagy, akkor sz@r magyar vagy" szövegű szimpatizánsaik miatt rémül meg sok ember a párt támogatásától és ez nem fog változni, mert ti sem változtok..És nyugodtan vedd magadra!
2014. dec. 20. 21:37
13/13 anonim válasza:
Tehát nem tudod ki legyen, akkor nekem hiába lököd a süket dumádat, mert egyébként nem érdekel a jobbik, de az antimagyar maszop 2.0-át a hátam közepére sem kívánnám vissza, de vannak még olyan egybitesek akik azt is visszaültetnénk a nyakunkra. Akár magadra is veheted! :)
De ha fidis vagy azok sem vannak sokkal előrébb, de hát ha sokakat megszédíthetnek egy rizsacsökkentéssel pl. akkor nincs miről beszélni. Akár ezt is magadra veheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!