Mi lesz velünk, ha 2018-ban is 2/3-addal nyer a Fidesz?
Tovább gyarapodik lélekszámban és anyagiakban Magyarország, elkezdenek a megnövekedett életszinvonal miatt hazajönni az emberek külföldről és boldogan élnek.
Aki hálátlan és elégedetlen kérdezze meg az elődeit, hogyan éltek és azért mennyit dolgoztak és gondolkozzon el rajta, hogy a problémái oka talán nem a kormányokban, hanem benne keresendők amire csak ő tudja a válaszokat ?
#12: "Aki hálátlan és elégedetlen kérdezze meg az elődeit, hogyan éltek és azért mennyit dolgoztak"
Én az előd vagyok.
A nyolcvanas években sokkal jobban, magasabb életminőségben élt az ország mint ma!
Az sem volt jó, de ez a mostani katymasz kifejezetten undorító - ugyanolyan hazug mint a szöveged!
Ki a francnak kellene hálásnak lennem?
# 12/18 Időpont 12-04 12:29
Igen, persze, hogy jó volt az élet a Kádár korszakban, azóta is azt az adósságot fizeti az én generációm. Mert azt a rendszert csak a jólét képzetével lehetett fenntartani, ezért szórták a pénzt hogy az emberek ne háborogjanak.
Tényleg tök jó volt minden...
Igazából objektíven nézve nem habzó szájjal verve a mellünket valamelyik párt mellett.. Egyik jelenlegi párt se valós alternatíva. Kell még egy generáció váltás, míg a komcsik kikopnak a politikából...
#19: "Igen, persze, hogy jó volt az élet a Kádár korszakban, azóta is azt az adósságot fizeti az én generációm."
Ahogy te tévedsz, jóember!
Nehogy már 25 év után is Kádár legyen a mai nyomor oka!
A "rendszerváltó elit" az akkori adósságállományt meg-ötvenszerezte mára úgy, hogy az egész magyar közvagyont közben elherdálták, szétlopták - persze büntetlenül!
Az sem volt jó rendszer - de a jelenlegihez képest sokkal élhetőbbek voltak már a 70-es, 80-as évek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!