Tényleg "dübörög" a gazdaság, vagy ezt csak a Fidesz közmédia próbálja megetetni velünk?
Nekem csak köztévém van, kezdem elhinni, hogy dübörög!
Csak a jót és a fejlődést hallom!
Ha sokat mondják, hülye vagy! Egy idő után elgondolkozol...
Az előző kormány ezt miért nem használta ki?
Vagy ez volt a médiatörvény lényege?
Mitől dübörögne? Csökkentették a kereskedelmi vállalkozók számát (trafikmutyi), a mezőgazdasági dolgozók számát (földmutyi), tankönyv-kereskedelmi társaságok számát(tankönyvmutyi), fuvarozó cégeket (útdíj). Folyamatosan szűkítik a vállalkozó réteget (én kisvállalkozóként havonta 100 000 ft-ot csak eladózok, aztán még nem pótoltam az árukészletet, meg keresni is szeretnék valamennyit, hogy még megérje vállalkoznom), hogy a saját protekcionista társaságukat kiszolgálják. Egyenlőre elhakniznak az állampapírokból, amelyek hitelként működnek, de adóparadicsomokba kerülnek, szóval onnantól kezdve megfoghatatlanok, és ha beüt a visszafizetés, vége a mókának, a jelenlegi valutatartalék-feléléssel beláthatatlan veszélybe sodorják az országot..
A rezsicsökkentés meg megint parasztvakítás, ugyanis 2010-ben a nemzetközi energiapiacon 10%-os árcsökkenés történt, eközben a FIDESZ 10%-ot emelt a megnövekedett adósságokra hivatkozva, tavaly a környező országokban úgyszint' 10% árcsökkenés volt (tessék utánanézni a szlovák adatok között), nálunk meg úgy adják elő, mintha elhozták volna a Kánaánt.
Úgyhogy szerintem nem, nem dübörög a gazdaság, de nem vagyok közgazdász, ezt józan parasztésszel raktam össze magamnak, ha valaki hozzáértő személy máshogy látja, írja meg véleményét!
Nézd meg hányan jönnek el az országból, jól működő országot nem hagyják el tömegesen az emberek...
A fidesz sleppjének baromi jól megy nyilván, a többiek meg így jártak.
A mi cégünknél csináltak 3, műszakot és 60 embert felvettek.
3 évere előre le van kötve a gyár kapacitása.
Úgy emlékszek a "dübörög a gazdaság" és a "pannon puma" Kókától származó szállóigék. Az akkori kampány sikeres volt, 2006-ban újra bizalmat kaptak.
A Fidesz most a "Magyarország jobban teljesít" kampánnyal nyert, de szerényebben csak arról beszélnek, hogy sikerült az országot "stabil növekedési pályára" állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!