Tényleg "dübörög" a gazdaság, vagy ezt csak a Fidesz közmédia próbálja megetetni velünk?
Figyelt kérdés
2014. máj. 31. 19:54
11/20 anonim válasza:
Meg kell nézni a KSH adatait és az EU értékeléseit.
Utána könnyen el lehet dönteni a kérdést.
12/20 anonim válasza:
Egy fenét dübörög. Aki nem hiszi, az menjen le pl. a boltba. Nyugati árak a nevetséges fizetések mellett, a Ft pedig a béka feneke alatt.
13/20 anonim válasza:
#3 pont jól látod, ha a butító doboznak hiszel meg is érdemled. Igen a közmédiának az a szándéka, hogy beetesse azokat, akiket lehet és amint látszik egész jól sikerült, sajnos.
15/20 anonim válasza:
Szerencsére semmi, hisz nyitott szemmel járok. Tv-t nem nézek, független hírügynökségek híreit részesítek előnyben, több forrásból is tájékozódom.
16/20 anonim válasza:
""független hírügynökségek híreit részesítek előnyben""
Szerinted van olyan Magyarországon?
17/20 anonim válasza:
Persze, van egyébként nem írtam volna.
18/20 anonim válasza:
""Persze, van egyébként nem írtam volna""
Ja! Ha te mondod biztos van.
19/20 anonim válasza:
Ha én találtam, más is találhat. Az meg nem az én hibám, hogy nem nézel szét rendesen.
20/20 A kérdező kommentje:
Set-top- box
digitális átállás!
Nincs alternatíva!
Reklám TV, vagy Fidesz TV!
-No ott van még a határon túli...
2014. jún. 5. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!