Lehet unalmas, de mi lesz akkor most Ukrajnával vagy velünk?
Figyelt kérdés
Olvastam én is híreket, meg került már ki sok kérdés, de semmit nem írnak arról, merre halad ez a dolog.
Nem félek, hogy jaj mi lesz velem, illetve nem akarok háborút, de mi van benne a pakliban?
Most egyáltalán mi történik ott?
2014. okt. 1. 19:24
1/7 anonim válasza:
Minket már felszippantott a NATO, nálunk már nincs csata, vesztettünk, az oroszok & az ukránok még talán nyerhetnek.
2/7 anonim válasza:
19:26: ki ellen vesztettél, okostojás?
3/7 A kérdező kommentje:
Veszteség alatt azt érted, hogy az oroszok nem tartották be az EU által előírt szankciókat?
2014. okt. 1. 19:50
4/7 anonim válasza:
3: Idióta! (már bocs) Egy szabályt lehet előírni. Szankciókat bevezetni lehet, és annak pont az a lényege, hogy nem az adott ország dönt arról, hogy azt betartja-e vagy sem.
5/7 A kérdező kommentje:
#4. Ugyan azt írtad mint én csak szakszerűbben.
2014. okt. 1. 20:23
6/7 anonim válasza:
Az oroszok nem tartották be az EU által előírt szankciókat? Most konkrétan ez mit takar? Amúgy mi lenne, semmi. Majd amikor az USA-nak kell valami, akkor kiegyezik Putyinnal, hogy ő elismeri a Krím elszakadását meg Donyecket stb. ő meg megteheti amit akar, mármint Obama, vagy az akkori amerikai elnök. Ennyi.
7/7 anonim válasza:
Várnak az alkalmas időre, és a Krímhez hasonlóan még az Orosz lakta földeket Oroszországhoz csatolják. De amúgy én azon az elven vagyok hogy minden föld oda tartozzon ahova akar, de szándékosan olyan határokat húztak meg Kelet-Európába hogy még véletlenül se legyen jó az senkinek, azért hogy itt egymást marjuk, ahelyett hogy végre átlátnánk azon ahogy a nyugat szórakozik rajtunk, és mi is a fejlődés útjára léphetnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!