Befellegzett a Fidesznek?
Kövér a "trónusán" idegbajos lett, a Fideszes képviselőket nem hagyták szóhoz jutni, Orbánt egyre ritkábban hallani a TV-ben és rádiókban, Kósa és csicskása Dubai-ban és Rolling Stones koncerten vannak/voltak.
Mi lett velük?
Szerintem minden negyedik válaszát vicc kategoriába írja és ott felpontozzák XD
viccet félre téve:
"majdnem az összes fideszes ki van titltva az atv stúdióiból!
lassan több jobbikos jár az atv-be, mint fideszes! "
Ezt honnan a tökömből szedted? Csak úgy elárulom neked, hogy az ATV volt az egyetlen, amelyik csatorna nagyon hosszú ideig EGYÁLTALÁN nem állt szóba a Jobbikkal, elég kevés ideje hívnak Jobbikos vendéket, de még mindig nagyon ritkán.
A Fidesz egyetlen képviselőjét sem tiltották ki az ATV-ből, jelenleg is nagyon sok képviselőt meghívnak..
Az ATV volt az egyetlen csatorna, amelyik a választások előtt az összes párt képviselőit meghívta vitázni, és a Fidesz volt az egyetlen, akik egyik iylen eseményre sem mentek el.. Itt még el is hinném, hogy hazugság és igazából nem is hívták őket, de így hogy a Fidesz semmilyen fórumon sehol nem vitázott, mert semmilyen meghívást nem fogadott el, így hihetően tartom, hogy az ATV felkérését is elutasították.. -.-
akkor miről beszélsz??
emellett találhatsz szép számban ATV-s anyagot arról, ahogy LMP Schiffer-t szétszedik párbeszédben, vagy a most lezajló tüntetéseket Vágó kommentálja úgy, hogy szétfikázza a tüntetőket és a szervezőket, egyik adásban Kuncze fejtette ki, hogy jogosnak látja, hogy a szavazók a Fideszt szavazták meg, mert a baloldalt teljesen elbukott, és sorolta a baloldal hibáit.. -.-
az ATV volt az egyetlen csatorna, amelyik közvetítette a "közfelháborodás" napját, mindezt ezzel szimpatizáló és ellenző személyekkel kommentálták, tehát objektíven kezelték..
Ezzel szemben a közmédia mit nyújt? Azokról az eseményekről amik a Fideszt negatívan érintik maximum 20 másodpercben beszélnek, sosem törekednek komoly vitákra stb...
Ha már a híreknél tartunk: én az RTL-t nézem.
Azzal hogy ( külön ) adóztatja őket a fidesz, szorítottak egyet a nyakukon levő hurkon. Az RTL mknden kis lépésükről, minden kis ügyükről beszámol.
Egyébként a kérdésre: a fidesz azt hiszi, hogy korrupcióval tarthatják magukat. Adótatnak mindent, és azt hiszik, hogy ezt tűrni fogjuk. Persze, mintha szemen köpnélek majd elnézést kérnék és nyakon vágnálak ráadásba - csak mert miért ne?
Én pártatlanul kint voltam tűntetni - és ti?
Nem az a lényeg most, hogy jobb vagy bal oldal. Nem amerika ( és eu ) vagy oroszország. Nem zsidó-nem zsidó kérdés ez. Most magunkért állunk ki. Most itt az idő, hogy félretegyük a nézeteinket, hogy kiálljunk magunkért, hogy elzavarjuk ezt a korrupt bandát! Hogy utána mi lesz? Majd eldől. Egyszerre csak egyet, és most az a fontos, hogy mondjon le a fidesz, és az összes többi korrupt csatlós!
Orbánra nem hat a jó szó, csak a tüntetésektől tart egyedül.
A tüntetések hatására már a Fideszen belül is a bomlás jelei mutatkoznak.
Ez itt a nemzeti parlament, ahol nemzeti parlament van mert a nemzeti parlamentben nemzeti van, na tessék kivinni az a csúnya zászlót.
Komolyan mondom ez nem normális, kiviteti egy úniós ország országgyűléséből az úniós zászlót.
Szerintem be. Léket kapott a hajó,még úszik,de közben süllyed. Ennek oka elsősorban a bizalomvesztés,amit a Fidesznek el kell viselnie.A társadalom megérzett valamit,amit korábban nem érzett.Ezek sem tévedhetetlenek.
Ennek mítosza lebukott. A Párton belül már Orbánon kívül senki nem elvhű.Nem hisznek benne.Olyan ez mint a Kádár- -éra végén volt Kádár még hitt benne,de mindenki körülötte tudta-vége van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!