A Fidesznek mi köze van a kereszténységhez?
a világon semmi.
az egyik első intézkedésük az volt, hogy egyházzá emelték a hitgyülit. egy 30 éves szektát történelmi egyházzá emeltek... na ennyit arról, hogy mennyire keresztények...
Semmi. Orbán híres mondata "Térdre, csuhások!" ma már bárhol olvasható. Nem sokkal elután 180 fokos fordulattal és széles nyelvcsapásokkal elkezdett s..et nyalni, mert rájött, hogy a katolikusoknál van pénz (lévén, hogy az ostoba ember oda megy és adakozik). A hatalomhoz pedig ugye a pénz a legfontosabb tényező.
Nemrégiben láttam Kalocsán a Főszékesegyház Kincstárát. Amit összeharácsoltak évszázadok alatt az "alázattal és hittel" élő "szegény" katolikusok, az nekem elég is volt egy életre, hogy tiszta szívből meggyűlöljem őket.
Tudom, hogy vannak jó keresztények, jó emberek - becsülöm és tisztelem őket és természetesen rájuk a fenti nem vonatkozik.
"Teli van volt kommunistákkal és szociálisan teljesen érzéketlen, de óriási kereszténynek tartja magát. Az emberek ezt a propagandát miért veszik be?"
Amiért a gyűlölködő jobbiknak is elhiszik hogy keresztények. Egyébként én még nem hallottam, hogy a fidesz a kereszténységet hirdette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!