A fidesznek miért az a szlogene hogy "csak a fidesz"? Nekem ebből az jön le hogy mindent magukért csinálnak. Nemértem:D
Figyelt kérdés
2014. ápr. 6. 12:12
1/12 anonim válasza:
Kinek mi a fontos...
Nekik a Fidesz
A Jobbiknak a Nemzet
Az mszp-nek meg a pénz :D
3/12 anonim válasza:
"A Jobbiknak a Nemzet"
Gondolom az iráni nemzetre gondolsz. A Jobbiknak az a fontos:
4/12 anonim válasza:
Olyan szinten gyengék ezek a szövegkörnyezetből kiragadott mondatok, inkább menj kapálni
5/12 anonim válasza:
Ez a "Rosszabbik"...
Mi a Jobbikot választjuk.:D Szebb Jövőt!
6/12 anonim válasza:
Nem tudom, mennyi ideig ötletelhettek, míg végre kiötlötték ezt a csodás szlogent, de ebben is megnyilvánul az értelmi szintjük.
7/12 anonim válasza:
Mert arra gondolnak,hogy az univerzumban,csak egy párt
létezhet,és az éppen az övék.
8/12 anonim válasza:
Vicces, hogy a eltűnt a válaszom. Nem ITT gondoltam jelenteni, hanem a Youtube-on.
9/12 anonim válasza:
"Olyan szinten gyengék ezek a szövegkörnyezetből kiragadott mondatok, inkább menj kapálni"
Biztosan ők is a mezőgazdaságról meg a közoktatásról akartak beszélni, de a csúnya izraelita média teljesen mást hozott ki a mondanivalójukból:
10/12 anonim válasza:
Én azon nevettem, mikor élőben ment a neten a vitájuk (ami annyi volt hogy Vona elment, Orbán nem), és ott volt a szövegük. Bal oldalt: Csak a Fidesz
Jobb oldalt: Csak a nemzet
Mondom uuu..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!