Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fidesz vagy MSZP, két rossz...

Fidesz vagy MSZP, két rossz közül melyiket választanád?

Figyelt kérdés
Csak ebből a 2-ből lehet

2014. nov. 24. 07:42
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
A szegény családok támogatása az állam feladata lenne...stadionok helyett pl! De nem én vagyok a fidesz elnöke, szóval...nem tudok mit tenni!
2014. nov. 24. 18:11
 32/38 anonim ***** válasza:
A fidesz nem nyíltan magyarellenes.
2014. nov. 24. 18:50
 33/38 anonim ***** válasza:
Kérdező, miért feltételezed élből, hogy aki nem fideszes, az mszp-s meg jobbikos? Helyesbítek: nem buta vagy, hanem rettentően elvakult és mindenek előtt korlátolt.
2014. nov. 24. 19:18
 34/38 anonim ***** válasza:
Alattomos sunyi banda ez a fideszes banda.
2014. nov. 24. 19:25
 35/38 A kérdező kommentje:
33, onnan feltételezem, hogy az mszp-n, jobbikon, lmp-n kívül nem nagyon van más alternatívád, amit felhozhatsz...nem véletlenül írogatsz ezalá a kérdés alá is...ja és most hagyjuk az ilyen haza nem eladó pártokat és civil szerveződéseket...bár álmodozni lehet, de tudomásom szerint itt 89 óta pártok kormányoznak...és hiába álmodozol a szakértői kormányról vagy civil emberek kormányalakításáról...ez kb önámítás...és soha nem fog megvalósulni, teljesen fölösleges kommunikálnunk, szerintem keress másik kérdést, ami alatt kiélheted magad...nekem nincs több hozzáfűznivalóm.
2014. nov. 24. 19:37
 36/38 A kérdező kommentje:
jah és még valami 33,,,azért lennék korlátolt, mert nem értek veled egyet?!?! oh, ugyan....sokan nem értenek veled egyet, csak ezt nem fogják hangoztatni. elég megnézni a választások eredményét.....és leeshetne, hogy nem engem kellene meggyőzni, hanem kb 2 millió személyt.
2014. nov. 24. 19:41
 37/38 anonim ***** válasza:

A reakciód első felét inkább hagynám (nahát, eddig lmp-ről szó se volt! mik is vannak!), a második viszont megér egy misét: tudod, a korlátoltság nem azt jelenti, hogy nem az egyenbégetést fújod, hanem hogy eszedben sincs megfontolni a másik ember szemszögéből is a dolgokat. Részemről te azt szavazol, amit csak akarsz, de ahogy te se értesz velem egyet, másnak sem kötelező veled egyetértenie- az viszont elvárás, hogy értelmezd is a hallottakat, mielőtt odaböfögsz valamit. Te élből kijelented, hogy leszarod, mi a jó másnak, még ha ezzel a "rosszabbul járók" többször annyian is vannak, mint a nyertesek, azaz ti magatok, (az ingyen tyúk nem számít nyereségnek) ezáltal tökéletesen illeszkedsz a mostani rendszerbe. Mindezek mellett nem a nagycsaládosoktól sajnálom az adókedvezményt, ezt mindenképp le kell szögeznem, ugyanis minden gyereknek járna egy anyagi biztonságban töltött gyerekkor, ez bizony nekem sem jutott, sem az MSZP idején, sem az első Fidesz kormány alatt, de korábban sem.

Egyszóval fontold meg, hogy hogyan állsz az emberekhez, mert akármilyen sértett is a lelked, meg lesz ennek a böjtje.

2014. nov. 24. 20:13
 38/38 anonim ***** válasza:
53%
Az MSZP-t akkor se választanám, ha kötelező lenne. Már csak az öszödi beszédre visszagondolva sem. Ha ezek megint hatalomra kerülnének, az kész katasztrófa lenne, szerintem államcsőd se zárható ki. A Fideszt szerintem inkább le akarják járatni, mivel a külföldieknek különösen az USA-nak nem tetszik, hogy nem hajlandók segget nyalni. Mindenesetre, ha most lenne választás én a Jobbikra szavaznék, mert legalább elszámoltatnák a fideszt és főként az MSZP-t is, hogy ki hol és mennyit lopott. Ja és a cigányokat is megreguláznák egy kicsit, amit szintén nem bánnék. Szerintem ma Magyarországon jobban megéri cigánynak lenni, mint magyarnak, főleg amikor azt látom, hogy az ürge nem dolgozik semmit, de BMW-vel mászkál, míg én tisztességes munkával is egy több mint 10 éves igaz remek állapotú Opellal. Szóval szerintem ez kicsit igazságtalan.
2014. nov. 27. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!