Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fidesz vagy MSZP, két rossz...

Fidesz vagy MSZP, két rossz közül melyiket választanád?

Figyelt kérdés
Csak ebből a 2-ből lehet

2014. nov. 24. 07:42
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
46%

Botrány botrány hátán.

Egy kis segítség a döntéshez.

[link]

2014. nov. 24. 11:11
 12/38 anonim ***** válasza:
75%
Az MSZP csak azért tűnik jobbnak, mert romlik az emlékezetünk idővel. :D Kavingtont mindenkinek!
2014. nov. 24. 11:57
 13/38 anonim ***** válasza:
85%
Jó, hogy ennyien az MSZP-t választanák... Úgy látszik, 4 év az átlag választó memóriája... Már elfelejtették, mik folytak itt a kormányzásuk alatt. Pont ezért tudnak ezek a pártok átvágni titeket, mert pár év, és már nem is emlékeztek rá, hogy át lettetek vágva! Azért nem véletlenül kapott a Fidesz 2/3-ot 2010-ben, nem véletlenül esett szét az MSZP... Hát az még ennél is rosszabb kormányzás volt. De mondom, az átlag választó memóriája 4 év, vagy annyi se...
2014. nov. 24. 12:14
 14/38 Andizsuzsi ***** válasza:
49%

" Már elfelejtették, mik folytak itt a kormányzásuk alatt. "

Az én memóriám tökéletes. Ezért remekül tudom az "elmútnyócévet" az elmútnéggyel összehasonlítani. És ha már mindenképp ebből a két minősíthetetlenből kell választani, akkor inkább az elmútnyóc.

2014. nov. 24. 13:09
 15/38 anonim ***** válasza:
81%

Utolsó: Gazdaságpolitikában is rosszabb volt. Korruptnak ugyanolyan korrupt volt, de mondj valakit a rendszerváltás óta, aki nem volt korrupt. Annyit elárulok, hogy SOHA nem fognak senkit elszámoltatni korrupcióért, max van néhány balek, akit berántanak (lásd: Zuschlag), de az igazi nagykutyákat soha nem fogják. Szerinted Demszky vagy Gyurcsány nem lopott? Biztos a luxusvilláikra becsületesen keresték a pénzt... Csak van egy hallgatólagos megállapodás, hogy nem számoltatják el egymást, mivel így nem kell félni attól, hogy egy következő kormányban megütik a bokájukat. Szóval az MSZP nem számoltatta el a Fideszt, a Fidesz nem számoltatta el az MSZP-t, és ha majd megint MSZP lesz, ugyanúgy nem fogja elszámoltatni a Fideszt. Amúgy meg mindkettő nyakig sáros, de ahol a maffia olyan szinten belenyúl a politikába, mint nálunk, ott nem is lehet ez másképp.

De, ami miatt mégis rosszabb az MSZP, hogy ott üldözték a magyarságot, ahol tudták. Nem lehettél büszke arra, hogy magyar vagy, nem lehettél büszke a nemzetedre, mert ha pl. kiálltál egy Árpád-sávos zászlóval, akkor rád fogták, hogy csúnya rasszista vagy. A Jobbikot megpróbálták teljesen kitolni a politikából (akkor még nem volt parlamenti párt), ja és jobban védték a cigókat, mint a Fidesz (elárulom, tőlük terjedt el a megélhetési bűnözés fogalma). A külföld s.ggét kritika nélkül nyalták (már bocsánat a vulgáris kifejezésért), eszükbe sem jutott volna kiállni a magyarságért. Emlékezetes lehet Malina Hedvig ügye vagy Sólyom László kitiltása Szlovákiából, amikor a kormány nem tett semmit, még csak fel sem szólalt. Persze, amikor a romagyilkosságok voltak, egyből erről szólt a média. Hát köszönöm szépen, én ennyire magyarellenes kormányzásból nem kérek!

2014. nov. 24. 13:19
 16/38 Andizsuzsi ***** válasza:
25%

Elolvastad, amit írtam? Minősíthetetlen mindkettő.

"Nem lehettél büszke arra, hogy magyar vagy"

Engem soha senki sem gátolt meg abban, hogy a magyarságomra büszke legyek, igaz, nem árpádsávos zászlóval teszem, hanem a néphagyományok ápolásával.

A Jobbikot pedig nem tartom a magyarság "védelmezőjének", csak a haszonélvezőjének.

2014. nov. 24. 13:34
 17/38 A kérdező kommentje:
Ez a 4 ev akarmilyen sz@r is volt...meg igyis jobb volt...mint az elmult 8 mszps...a fidesz alatt azok dzivnak...akik segelyekbol eltek...meg azok, akik nem dolgoztak...meg akik nem mehetnek korhatar elotti nyugdijba..illetve meg azok szivnak, akiknek vannak gyerekei, de nem dolgoznak...illetve az egyedulallok...akik dolgoznak es tobbgyerekes csaladok..azok mind jobban jartak...
2014. nov. 24. 13:34
 18/38 anonim ***** válasza:

Kérdező: ezt az utolsó kommented gondold át újra:

Adók és elvonások növekedése:

[link]

2014. nov. 24. 13:57
 19/38 A kérdező kommentje:
Utolso...nem gondolom...A csaladi adokedvezmennyel a ferjemmel egyutt eves szinten tobb mint egymillio marad nalunk...havi szinten 85tel tobb jut a gyerekekre.
2014. nov. 24. 14:13
 20/38 A kérdező kommentje:
Az mszp ejtett rank....soha ennyit nem tudtunk a gyerekekre kolteni...te valaszd az mszpt...nekem, ha valasztanom kell...a fideszt fogom..hogy miert? masok sem voltak veoem egyutterzoek...en miert legyek az masokkal?!?! Megtanultam ezy eletre...hogy csak azt nezem, ami nekem jo...es nem erdekel, hogy masokkal mi van, mert anno en sem erdekeltem oket...
2014. nov. 24. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!