Fidesz vagy MSZP, két rossz közül melyiket választanád?
" Már elfelejtették, mik folytak itt a kormányzásuk alatt. "
Az én memóriám tökéletes. Ezért remekül tudom az "elmútnyócévet" az elmútnéggyel összehasonlítani. És ha már mindenképp ebből a két minősíthetetlenből kell választani, akkor inkább az elmútnyóc.
Utolsó: Gazdaságpolitikában is rosszabb volt. Korruptnak ugyanolyan korrupt volt, de mondj valakit a rendszerváltás óta, aki nem volt korrupt. Annyit elárulok, hogy SOHA nem fognak senkit elszámoltatni korrupcióért, max van néhány balek, akit berántanak (lásd: Zuschlag), de az igazi nagykutyákat soha nem fogják. Szerinted Demszky vagy Gyurcsány nem lopott? Biztos a luxusvilláikra becsületesen keresték a pénzt... Csak van egy hallgatólagos megállapodás, hogy nem számoltatják el egymást, mivel így nem kell félni attól, hogy egy következő kormányban megütik a bokájukat. Szóval az MSZP nem számoltatta el a Fideszt, a Fidesz nem számoltatta el az MSZP-t, és ha majd megint MSZP lesz, ugyanúgy nem fogja elszámoltatni a Fideszt. Amúgy meg mindkettő nyakig sáros, de ahol a maffia olyan szinten belenyúl a politikába, mint nálunk, ott nem is lehet ez másképp.
De, ami miatt mégis rosszabb az MSZP, hogy ott üldözték a magyarságot, ahol tudták. Nem lehettél büszke arra, hogy magyar vagy, nem lehettél büszke a nemzetedre, mert ha pl. kiálltál egy Árpád-sávos zászlóval, akkor rád fogták, hogy csúnya rasszista vagy. A Jobbikot megpróbálták teljesen kitolni a politikából (akkor még nem volt parlamenti párt), ja és jobban védték a cigókat, mint a Fidesz (elárulom, tőlük terjedt el a megélhetési bűnözés fogalma). A külföld s.ggét kritika nélkül nyalták (már bocsánat a vulgáris kifejezésért), eszükbe sem jutott volna kiállni a magyarságért. Emlékezetes lehet Malina Hedvig ügye vagy Sólyom László kitiltása Szlovákiából, amikor a kormány nem tett semmit, még csak fel sem szólalt. Persze, amikor a romagyilkosságok voltak, egyből erről szólt a média. Hát köszönöm szépen, én ennyire magyarellenes kormányzásból nem kérek!
Elolvastad, amit írtam? Minősíthetetlen mindkettő.
"Nem lehettél büszke arra, hogy magyar vagy"
Engem soha senki sem gátolt meg abban, hogy a magyarságomra büszke legyek, igaz, nem árpádsávos zászlóval teszem, hanem a néphagyományok ápolásával.
A Jobbikot pedig nem tartom a magyarság "védelmezőjének", csak a haszonélvezőjének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!