Fidesz vagy MSZP, két rossz közül melyiket választanád?
Jól van kérdező, igazi magyar mentalitásod van.
Neked tényleg a Fidesz a legjobb választás.
Csak azt tudnám, hogy mi lesz akkor, ha már az összes normális ember lelépett Magyarországról, ti meg itt maradtok a cigányokkal és a nyuggerekkel a nyakatokban.
A cigányok az életben nem dolgoztak, a nyugdíjasok már nem dolgoznak, ráadásul nektek sem lesz mit a tejbe aprítani, mert az összes droid - akiknek a fejéséből jelenleg is fenntartjátok magatokat - már rég Ausztriában, Németországban vagy Angliában fog rendes bérért dolgozni.
Tényleg nem tudom. Vagy éhen döglötök, vagy megeszitek egymást, de nem lesz jó vége.
Empátiából elégtelen. Emberek milliói dolgozzák ki a belüket, és sokuk egyetlen szerencsétlensége, hogy nem voltak jókor jó helyen, így a pozíciójuk nem elég a magas bérekhez, a fizetésük éppen hogy csökkent Felcsúti Rámszesz intézkedései által. Ráadásul java része ezeknek az embereknek több, piacképes végzettséggel, diplomával is bír. El is mentek több százezren külföldre.
Egyébként soha nem választanám a 2 közül egyiket sem. Mert fidesz = mszp és a sok 2 bites, buta emberrel megpróbálják elhitetni, hogy ők két külön párt. Közben meg 24 éve egy nagy színjáték zajlik ebben az országban, ahol előre megbeszélt módon adják egymás kezébe a stafétát a pártok (melyekből mára két fő színész maradt), de mindketten a húsos fazék közelében maradnak mindegyik ciklusban.
Hozzátenném, nálam jobban kevesen utálják jobban az mszp-t, de a környezetemben látom, hogy aki nem asszisztál a fidesz korrupciójához, azt eltakarítják az útból, kirúgják, lefokozzák. Megtörtént eseteket tudnék neked itt felsorolni, hogy szakmai emberek nem adták nevüket hivatali szinten az államilag elrendelt törvénysértésekhez, fals építési jogosítványokhoz, ezért mondvacsinált indokkal félresöpörték őket.
Az életem nem tudtam soha korábban máshol elképzelni, mindig ragaszkodtam ehhez az országhoz, de a hozzád hasonlók miatt kezdek én is gondolkodni a külföldi életen.
Kedves kérdező. őszintén mondom neked hogy nem sajnálom én azt a sok pénzt amit ti kaptok családtámogatás címén.
Csak tudod fölmerül az emberben az a kérdés hogy ezeket a pénzeket a kormány azoktól a kiskeresetű családoktól veszi el adók formájában akik szegényes körülmények között nevelik a gyerekeiket, és azoknak adja oda akik viszonylag magas keresetűek.
Ezt sem látod igazságtalannak?
Vagy ott vannak akik a létminimum alatt élnek az a négy millió ember aki boldog lenne ha annyi jövedelme lenne mint amivel ti többet tudtok költeni havonta a gyerekeitekre mióta a fidesz kormányoz.
Ismétlem nem sajnálom tőletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!