Szerintetek baj, hogy a szélső jobboldal ennyire megerősödött? (Jobbik)
Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 17:58
32/42 anonim válasza:
nem baj, csak baljós jele annak, hogy valami nagyon nincs rendben azzal, ami most van...a jobbik azért erősödött meg, mert akkora gondok vannak és az emberek annyira elkeseredettek, hogy csak radikális eszközökkel lehet megoldani... ha jólét és igazságosság lenne az országban, a kutya se foglalkozna a jobbikkal... mondom én ezt jobbikosként
33/42 anonim válasza:
A Magyarság erősödik!! Semmi szélső jobb,nem meccs ez szélső meg közép csatár!
34/42 anonim válasza:
Itt csak nemrég erősödött meg,a környező országokban hagyományosan erős szélsőjobb van.Ahol ilyen a közbiztonsg ,mint nálunk,nem csoda ha megerősödik a szélsőjobb....azzal ,hogy a kormány semmit nem tesz a cigányok integrációjáért és bűnözése ellen csak mégjobban a Jobbikot erősiti.
35/42 anonim válasza:
Nem szélsőjobb hanem radikális jobboldali párt a Jobbik!!!!!!!!Szégyen hogy egyeseknek a hazaszeretet szélsőség!!!A szélsőség a kommunizmus, cionizmus, liberalizmus, nácizmus,de a hungarizmus nem szélsőség úgy ahogy a Jobbik sem az!!!!MINDENT VISSZA!
36/42 anonim válasza:
Már elnézést, de a liberalizmus mióta szélsőség? Tudod te egyáltalán mi az?
37/42 anonim válasza:
Igen tudom.Sajnos nem ugyanolyanok mit anno Széchenyiék ők hazafiak voltak na de ezek pffff.
39/42 anonim válasza:
Nekem nem baj. Orulok neki! Akinek baj, az ne szavazzon rajuk!
40/42 anonim válasza:
Szerintem itt volt az ideje, hogy megerősödjön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!