Szerintetek baj, hogy a szélső jobboldal ennyire megerősödött? (Jobbik)
Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 17:58
21/42 anonim válasza:
kb. ugyanezt mondtam 18:06-ban!
22/42 anonim válasza:
Igaz, nem olvastam vissza, csak válaszoltam. Bocsánat. :)
23/42 anonim válasza:
Ha a szélsőségesek megerősödnek, az sose jó.
24/42 anonim válasza:
még mindig nem vagyok róla meggyőzve,h a jobbik szélsőséges.
25/42 anonim válasza:
Baj. Meg is mondta a jó öreg Obi-Wan: "Csak egy Sith gondolkodik szélsőségekben"
26/42 anonim válasza:
19:10: HAHA vezesselek a határig? Én meg konzervatív vagyok, nem bírom a változást, se a másságot. Jól élek, elégedett vagyok. Utálom a liberalizmust és mégis inkább úgy látom belőled van több, virnyákolós kis nyomikból.
27/42 anonim válasza:
Nem baj. a Jobbik egy demokratikus párt. Végre rendet akarnak tenni ebben az országban.
28/42 anonim válasza:
Nem baj,sőt...Egyszerűen csak kezdenek "felébredni az emberek és eljött végre a megoldás, a Jobbik amely végre nemcsak igazságot,rendet teremthet hanem visszaállítja a hazaszeretetet, nemzeti érzelmeket az emberekben amit a liberális média az elmúlt évek alatt szépen kiírtott...
29/42 anonim válasza:
Jegyezzétek már meg, a Jobbik se nem szélsőséges,se nem szélsőjobboldali párt.Nemzeti radikális párt vagy radikális jobboldali, ahogy tetszik.A szélsőségesek most ülnek a parlamentben és azon gondolkoznak most is hogy fogjanak össze az igazság ellen...
30/42 anonim válasza:
Én végigolvastam a Jobbik 88 oldalas programját, és - bár a lovakhoz nem értek - semmi "szélsőt" nem találtam benne.
Hajrá Jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!