Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek baj, hogy a...

Szerintetek baj, hogy a szélső jobboldal ennyire megerősödött? (Jobbik)

Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 17:58
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
75%

nemzeti oldal*

Mutass egy elemet ami a jobbik programjában szélsőséges

A magyar föld megmentése? A multik megadóztatása? Vidéken csendőrség (vagy polgárőrség, hívd ahogyan szeretnéd) felállítása?

2010. jan. 26. 18:16
 12/42 A kérdező kommentje:
Semmi bajom a jobbikkal...Sőt...Nagyon is helyesen teszik,hogy végre nem a cigányokat-zsidókat pátyolgatják mint a többi kormány,de akkor is...Nem lesz ez egy kicsit sok?
2010. jan. 26. 18:20
 13/42 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem még nem forrta ki magát ez a kérdés. Ami eddig történt, az nem különösebben problémás önmagában. Ilyen jobbikszerű pártok nálunk stabilabb országokban is értek el hasonló eredményt. És nem a "szélsőjobb" a gond igazán, hanem az a totális válság, ami igényt teremtett rá. Ha ez a válság elhatalmasodik és a következő kormány sem tud vele mit kezdeni, akkor bizony lehet rá számítani, hogy a Jobbik, vagy akár még radikálisabb formációk is teret nyerhetnek, és ők söpörhetik el a FIDESZ-kormányt. És ez egy teljesen új helyzetet teremtene. Vannak sokan, akik ebben reménykednek, de ennek meglennének a veszélyei is, pl. az, hogy egy ilyen radikális kormányt nem támogatna, sőt büntetne a világ. Aztán a másik gond helyben jelentkezhet, a településeken. Arra jó esély van, hogy az önkormányzati választást különösen a válságrégiókban a Jobbik nyeri, és helyi szinten el fog kezdeni kormányozni. Ez is sok feszültséget gerjeszthet. Én itt látom a veszélyeket, de hozzáteszem, hogy közben én is radikalizálódok...
2010. jan. 26. 18:21
 14/42 anonim ***** válasza:
74%

"Szerintetek baj, hogy a szélső jobboldal ennyire megerősödött?"

Nem, mert sok szavazatot elvesz a szociktól. Ez kifejezetten hasznos.

2010. jan. 26. 18:29
 15/42 anonim ***** válasza:
20%
Mi lenne sok? Nem értelek...
2010. jan. 26. 18:34
 16/42 anonim ***** válasza:
81%
Az igazi szélsőségek már régen megerősödtek (cigányterroristák, zsidómaffiózók) csak ezeket nem látod a tévében.A jobbik tekinthető egy reakciónak ezekre a folyamatokra - ez egy természetes önvédelmi folyamat, ami sajnos nagyon későn indult be.
2010. jan. 26. 18:37
 17/42 anonim válasza:
85%

Igazán nem baj, sőt személyem velük van. Nemrégen olvastam a kurucon, hogy egy politikus kitalálta, tenger alatti vezetéken küldjünk ivóvizet a zsidóknak izraelbe(direkt kis "i")...

Egyébiránt jó lenne már végre változás, főleg a keleti részen...Meg az oktatásban...Rendvédelemben 's még sorolhatnám, mit is a zsidrákok irányítanak a magyarok ellenében a saját hazában. A Felvidéken a tótoknál miért lehetnek Pozsonyban a nacionalista pártok? Itt miért nem? ...

2010. jan. 26. 19:03
 18/42 anonim ***** válasza:
97%
Én benne vagyok a tenger alatti vezetékes módszerben, küldjönk a zsiciknek ivóvizet :) azért adjunk hozzá egy kis ciánt is színezéknek :$
2010. jan. 26. 19:05
 19/42 anonim ***** válasza:
36%
Az ilyenek miatt szégyellem, hogy magyar vagyok, és utálom, hogy ilyen helyre születtem. Mielőtt még elküldenél melegebb éghajlatra, közlöm, hogy el is fogok menni.
2010. jan. 26. 19:10
 20/42 anonim ***** válasza:
83%

Inkább csak kórtünet.

A szélsőjobb a társadalom afféle bányászkanárijaként működik - azzal a különbséggel, hogy amikor _gáz_ van (mármint az egész országban, elsősorban gazdaságilag, és emiatt a kollektív elégedetlenkedés és a kormányzati tehetetlenség már eléggé elmérgesedett), nemhogy feldobná a tappancsait, hanem akkor kezd csak igazán virgoncan dalolni.

Minél erősebb tehát a szélsőjobb, annál nagyobb sz**ban van az ország gazdasága és annál elégedetlenebb a társadalom. Minél jobban áll a gazdaság és minél elégedettebb a nép, annál kevésbé jut terephez a szélsőjobb.

Ez ilyen egyszerű.

2010. jan. 26. 19:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!