Most miért hőzöngenek azok, az orbáni demokratúra ellen, akik nem mentek el szavazni?
Ezt valaki mondja meg...
Lehetőség adott volt.
Számomra nem érv:"nem megyek az is egy véleménynyilvánítás..."
és az sem,hogy: "nincs kire szavazni", mert volt!
Még egyszer megkérdezem. Buták vagytok? Én azért nem mentem el, mert nem tudtam kire szavazni anélkül, hogy ne lett volna lelkiismeret furdalásom. A Fidesz meg azért csücsül csak a nyakunkon, mert anno mindenki a "kevésbé rosszra" adta a voksát.
A legutóbbi szavazásra viszont elmentem mert kis település vagyunk és mindenki egyéni jelölt. A megyein meg úgy voltam vele, hogy bejelölöm az LMP-t, mert tetszett a Schiffer vs Kálmán Olga interjú (ami természetesen a választások után volt). Erre nem is indult nálunk az LMP, úgyhogy maradt a Jobbik.
Egyébként akik a Fideszre szavaztak, azok örülnek az adóknak? Nem. Tudnak tenni valamit ellene? Nem. Akkor miért ne hőböröghetne az is, aki nem szavazott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!