Vannak itt meleg jobbik szavazók? Ha igen 4lmondanák hogy miért támogatnak EGY olyan pártot ami jogaik ellen kampányol?
Én csak annyit mondok, ha magyar vagy a Jobbikra szavazol...
A többi csak kizsákmányol...
A felvonulás és a ripacskodás ellen "kampányol", nem a "jogaid" ellen. Tartsd otthon a szexuális beállítottságodat, csak rád és a párodra tartozik, és akkor nem zavarsz senkit. A Jobbikot se.
És ami már ezerszer el lett mondva: Jobbik nem egyenlő kuruc.info.
"ha magyar vagy a Jobbikra szavazol"
Miért van az, hogy egy ismerősöm sem magyar, aki a jobbikra szavaz?
Most nézd meg... Jobbik jobb választás mint a fidesz.
A fidesz lopja a pénzt, meg nagyon szereti a cigányokat.
Megvernek egy gyereket, aztán "csak játszottak" a cigányok
ez a bíróság válasza
Én is biszexként rájuk szavaztam, mert a hazám fontosabb, nem az egyéni érzelmek.
A párt hivatalból egyébként nem utálja a melegeket és a diszkriminációjukat sem tűri (ezt a 80 oldalas választási programjukba is beírták), de úgy gondolják - mint ahogy én is - hogy ez magánügy, nem az utcára való önmutogatósdi és gyereket meleg pár nem nevelhet fel egészségesen... Egyébként Morvai Krisztina régen sokat tett a melegek jogaiért, ezt mégis nem említik meg a meleg szavazóiknak a mocskos baloldali összeborulás... Az meg hogy a Jobbik szavazók közt vannak homofób gyűlölködők is, nem egyenlő a párt álláspontjával!! Senkiről nem lehet ítéletet mondani pusztán a rajongói alapján...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!