Melyik pártra szavazzak? Miért?
Ha a 22:37-esre célzol ezzel, vagyis rám :), akkor én biztos nem vagyok ilyen fizetett akármi. Csak a kérdésre válaszoltam, mégpedig úgy, ahogy azt a kérdező kérte: kifejtettem, hogy miért.
Am. szerintem az LMP-nek egyáltalán nincsenek "fizetett bérkommentelői", pénzük se lenne rá. XD
"Nincsenek a nagytőkések, vagy más pártok befolyása alatt, nem szélsőségesek, és szerintem a célkitűzéseik is jól. "
Igen, és 22 oldalas Ep "programjuk" van, ebből 4-5 oldal csak szép, színes kép.
Ne másokra hallgatva szavazz, értékeld, hogy milyen a jelenlegi kormány, nézd meg mik a lehetőségek, kire lehet szavazni, ki mit képvisel és lelkiismereted szerint szavazz.
De ne az MSZP-re, ha rám hallgatsz...
Szánj rá egy délutánt, olvasd el a "nagyobb" pártok programjait (Fidesz, Jobbik, MSZP, MDF, SZDSZ, LMP) és döntsd el, neked melyik a szimpatikusabb. Talán ez a legtisztább, mert a különböző médiákban a választás előtt ott támadják és rágalmazzák egymást, ahol tudják.
Az MSZP programjánál azért vedd figyelembe, hogy saját bevallásuk szerint hazudnak reggel, délben és este ;)
FIDESZ=KÍNAI+IZRAELI BÁBU
MIÉRT NEM FIZETI VISSZA a FIDESZ AMIT ELMUTYIZOTT?
VAJON SAJÁT MAGÁT IS FELJELENTI MINDEN FIDESZ POLITIKUS?
Ők is elteszik a sok állami pénzt, nevetséges jogcímeken!!
Negyedévente százmilliót szórnak el saját baráti társaságukban [link] FIDESZ alapítvány!
O.V. 100000 KÍNAINAK ÍGÉRT VÍZUMOT!! Nem elég munkanélküli van idehaza? Miért kell százezer kínait betelepíteni??
Gondoljuk meg: ha megjelenik itt egy ekkora tömeg, akkor ők is kínai termékekkel fognak foglalkozni (kereskedni, gyártani, eladni), ami árban alatta lesz a magyarnak, így sok magyar vállalkozás mehet csődbe, éppen úgy, ahogy a textiliparunk szűnt meg pillanatok alatt.
Orbán a HírExtra információi szerint komoly ajánlattal érkezett Pekingbe. Amennyiben igazak az információink, akkor Magyarország - a várakozások szerint - leendő miniszterelnöke a Nemzetközi Valutalaptól kapott 25 milliárd dolláros hitelt eladná Kínának, cserébe százezer kínait fogadna be az ország. Azaz százezer kínai kapna nálunk letelepedési engedélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!