Hogyan győznél meg arról, hogy arra a pártra szavazzak, amelyiket Te javaslod?
Szavazz az LMP-re, mert:
1, a Fidesz, MSZP, Jobbik biztosan bejut a parlamentbe
2, az MSZP és a Jobbik biztosan nem tud kormányt alakítani, úgy le vannak maradva a Fidesztől, tehát önálló Fidesz kormány lesz.
3, ebben a helyzetben a racionális választói magatartás, amit úgyis csak kevesen követnek, tehát nem fenyegeti az első 2 pontot: minél több új, értelmes pártot bejuttatni a parlamentbe a Fidesz ellenőrzésére és új témák felvetésére
Igen!
Mert a Fideszes az MSZP-s és a Jobbikosok bejutnak, de mi LMP-s szülők, hogy adjunk enni reggelire avokádós kiflit a gyerekeinknek?
Szavazz ránk, hogy a mi Gyerekeink is tudjanak menni minden évben síelni, nyaralni a te gyermeked rovására!
Amúgy is BMW-t ígértem a lányomnak aki még 17 éves. Mondtam neki, hogy 2010 júniusára meg lesz ha minden jól megy.
Köszönjük!
Kedves 00:53,
Attól, hogy egy kis párt a parlamentbe jut, nekem nem fog sem jobban sem rosszabbul menni a sorom, mivel vállalkozóként gyorsan felismertem, hogy a politikához nem szabad közel menni.
Ideig - óráig persze lehet simliskedni politikai megrendelésekkel, de aki így tesz, nem tudja abbahagyni, elpofátlanodik és előbb-utóbb a börtönben köt ki vagy csak a vevőköre párolog el hirtelen egy 4 éves ciklus végén.
Kérlek tehát, nyiss egy új skatulyát a fejedben az olyan LMP szavazóknak, akik nem járnak BMW-vel és a lányuknak sem vesznek.
lmp már 2x is lebukott kopogtató cédula hamisítással
és hogy orvosoltok az ország baját ültettek 3 fát a Kossuth térre?
a vidéki rabló gyilkosságokat?
megfogjuk egymás kezét és elénekeljük a kumbajját?
állam adósság?
kérünk hitelt az amcsi ingatlanostól aki pénzeli az lmp t?
mert ha igen akkor én is rájuk szavazok majd xD -.-'
Ha ezt elolvasod fogadjunk meggyőzlek hogy kire NE szavazz:
aztán majd kizárásos alapon eldöntheted kire igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!