Kire szavazzak? Nem tudok dönteni.
Először fogok szavazni. A Fidesz és a Jobbik között nem tudok dönteni egyelőre. Rengeteg érv, és ellenérv szól mindkettő mellett... Már évek óta nyomon követem a politikát, teljesen jobboldali nézeteket vallok, régen még jobbik szimpatizáns is voltam, jártam tüntetni, de az utóbbi 1 évben rettenetesen kiábrándultam belőlük, főleg a fröcsögős stílusú, hülyeségeket szajkózó szimpatizánsaik vették el a kedvem, ugyanakkor a program is néhol hülyeségnek tűnik számomra. Ugyanakkor kicsit még mindig húz a szívem feléjük...
A Fideszről meg az a véleményem, hogy már bizonyítottak ('98-2002), és szerintem jól csinálták, de a finomkodó, sunyi programjuk, és a 2/3 hajszoló politikájuk nem annyira tetszik, így annyira nem lenne (vagy lesz) tiszta a lelkiismeretem, ha rájuk szavaznék (vagy szavazok)...
Fidesz: 4 évig jól ment a gazdaság, csökkent a munkanélküliség, csökkent a szegénység, de volt korrupció
Jobbik: Az egyetlen párt, ami biztosíték arra,h a cigánykérdéssel foglalkozzanak, de a befektetők rosszul fogadnák a térnyerését
szavazz a fideszre ezért
Az OVB 6:3 arányú döntése szerint hiteles az a hangfelvétel
muhahah :D
4 évig jól ment a gazdaság és még nagyobb lett az ország eladósodása... ;)
Szavazz arra, akire akarsz én is azt mondom...
Nem vagyok az a fajta ember, akit mások ilyen téren befolyásolnak.
Amúgy szerintem az is majdnem ugyanolyan rossz, ha nem megy el valaki, mintha az mszp-re szavazna...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!