Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Békés, becsületes párt?

Békés, becsületes párt?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy ismerősöm, aki egy igen békeszerető, sosem haragos lány. Húst sem eszik mert védi az állatokat.

Nemrég szóba jött a következő választás, és meglepődve tapasztaltam, hogy egyetlen pártot sem tudok neki ajánlani.

MSZP - Elkúrták, hazudtak az embereknek, stb..

Jobbik - Elég radikálisak, nem fér össze az ő békés gondolkodásával.

SZDSZ - MDF - Eléggé hitelüket vesztett pártok.

Fidesz - Egyesek szerint ők is olyanok mint az MSZP, de nem biztos.

LMP - HP - Úgy hallottam, hogy az SZDSZ utódpártjának készül, tehát, hogy ugyanaz az elrontott liberális párt.

Tudtok ajánlani valamit?

2010. jan. 24. 20:11
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Elég sokan gonoszságokat irtatok, pedig nem arról volt szó, hogy nem tudja eldönteni csak észérveket kértem, hogy mondjátok meg melyik párt a jó szerintetek.

Itt most komoly dolgokra gondolok, nem arra, hogy "szavazz rájuk, mert kiirtják a cigányokat". :D

2010. jan. 31. 17:52
 22/23 anonim ***** válasza:
10%

Hát hogyne, a jobbik. Hogy miért?

Csak.

2010. jan. 31. 17:56
 23/23 anonim ***** válasza:
60%

A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

Hol is írtam, hogy az LMP-re szavazok, zombikám?

Asszem már említettem a másik topikban, hogy érdemes lenne megtanulnod (tanulnotok) olvasni, meg szöveget értelmezni. Bár tudom, hogy ez a jobbikosok körében nem erény, meg nem is szokás. De legalább lenne egy közületek, aki képes erre. Nem egy hátrány ám. ;)

Attól, hogy az LMP-t jobbnak tartom, mint a Jobbikot, még nem leszek LMP-s. (Egyébként igazából szinte mindent jobbnak tartok a Jobbiknál - talán csak a Fidesz kivétel ez alól. Meg hát egyébként sem nehéz a Jobbiknál értelmesebb pártot találni. Szerintem ha kimennék a szeméttelepre, ott is különb pártot szedhetnék össze a guberálókból, mint a jobbikos zombicsürhe.)

2010. jan. 31. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!