Békés, becsületes párt?
Sziasztok.
Van egy ismerősöm, aki egy igen békeszerető, sosem haragos lány. Húst sem eszik mert védi az állatokat.
Nemrég szóba jött a következő választás, és meglepődve tapasztaltam, hogy egyetlen pártot sem tudok neki ajánlani.
MSZP - Elkúrták, hazudtak az embereknek, stb..
Jobbik - Elég radikálisak, nem fér össze az ő békés gondolkodásával.
SZDSZ - MDF - Eléggé hitelüket vesztett pártok.
Fidesz - Egyesek szerint ők is olyanok mint az MSZP, de nem biztos.
LMP - HP - Úgy hallottam, hogy az SZDSZ utódpártjának készül, tehát, hogy ugyanaz az elrontott liberális párt.
Tudtok ajánlani valamit?
Elég sokan gonoszságokat irtatok, pedig nem arról volt szó, hogy nem tudja eldönteni csak észérveket kértem, hogy mondjátok meg melyik párt a jó szerintetek.
Itt most komoly dolgokra gondolok, nem arra, hogy "szavazz rájuk, mert kiirtják a cigányokat". :D
Hát hogyne, a jobbik. Hogy miért?
Csak.
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
Hol is írtam, hogy az LMP-re szavazok, zombikám?
Asszem már említettem a másik topikban, hogy érdemes lenne megtanulnod (tanulnotok) olvasni, meg szöveget értelmezni. Bár tudom, hogy ez a jobbikosok körében nem erény, meg nem is szokás. De legalább lenne egy közületek, aki képes erre. Nem egy hátrány ám. ;)
Attól, hogy az LMP-t jobbnak tartom, mint a Jobbikot, még nem leszek LMP-s. (Egyébként igazából szinte mindent jobbnak tartok a Jobbiknál - talán csak a Fidesz kivétel ez alól. Meg hát egyébként sem nehéz a Jobbiknál értelmesebb pártot találni. Szerintem ha kimennék a szeméttelepre, ott is különb pártot szedhetnék össze a guberálókból, mint a jobbikos zombicsürhe.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!