Jobbikosok, hol voltatok 4 évvel ezelőtt? Akkor nem tűnt fel mennyire hiperszuper becsületes, igazmondó tökéletes párt ez?
Figyelt kérdés
Azért kiváncsi lennék a nagy jobbikosok hova szavaztak 4 éve...2010. ápr. 13. 17:37
1/26 anonim válasza:
Sehová, de már kétszázszor leírtam.
2/26 anonim válasza:
A Jobbikra most a volt, a kiábrándult mszp-s, fideszes szavazók szavaztak, valamint az első szavazók nagyrésze.
Egy kiábrándult Jobbikos.
3/26 anonim válasza:
A Fideszbe. Csak tele lett a tököm a Fidesz tutyimutyiságával, főleg azzal, hogy a nép nem számíthatott Orbánra, mikor baj volt. (2006 ősze)
4/26 A kérdező kommentje:
Akkor hogyan hülyézhetik le a Fideszeseket, ha Ők is "hülyék voltak"? :D
2010. ápr. 13. 17:43
5/26 anonim válasza:
Úgy hogy sosem voltam fidesz párti. Ne értetlenkedj már. Hajdanán volt olyan hogy vállalkozók pártja egy darabig őket támogattam. Majd mikor láttam az MSZP fölényes győzelmét elfordultam a politikától mondván hogy ha ez a nép ennyire hülye akkor meg is érdemli a sorsát.
6/26 anonim válasza:
A komment megírásának időpontja: ma 17:43
Tudod 8 éve a Fidesz nem ezt a politikát folytatta. Azzal egyet értettem, a jelenlegivel már nem.
7/26 anonim válasza:
én eddig nem szavaztam sehova és nem voltam semmilyen párti...egyébként meg 4 éve még a Jobbiknak nem volt semmilyen ismertsége és azt hiszem párt sem voltak még
8/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. De párt voltak. El is úszott miattuk a választás... Csak erről hajlamosak elfeledkezni... Többen szavaztak a jobb oldalra, csak eloszlott, és a jobbikos szavazatok elúsztak...
2010. ápr. 13. 17:51
9/26 anonim válasza:
Állítólag a minap azt olvastam hogy a jobbik 7 éves párt.....
Akkor miért nem volt ekkora habverés kerítve köréjük?
10/26 anonim válasza:
nem csoda hogy a jobbikban már egy alapító tag sincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!