Jobbikosok, hol voltatok 4 évvel ezelőtt? Akkor nem tűnt fel mennyire hiperszuper becsületes, igazmondó tökéletes párt ez?
Én csak arra adtam választ, hogy a mi szavazatainkal se lett volna több a fidesznek, erre te jösz a második fordulóval aminek az egészhez nincs köze, ahelyett, hogy elismernéd hogy úgy is kevesebb.
De teljesen mindegy mert mások szerintem majd nálad sikeresebben tudnak összehasonlítani 2 számot.
Kérdező!
Rendkívül provokatív a kérdésed. Szerintem agyhalott vagy.
Semmi közöd sincs hozzá, hopgy hova szavaztam.
Fogsz te még sírni ríni...
Tudod mikor?
Majd ha elmész dolgozni, szerencsétlen....
hát... igaz, hogy én még csak 14 múltam és nem szavazhatok, de egyre jobban "kiismerem" magam a témában, ami nem azt jelenti, hogy ugyanúgy mint mondjuk ti... majd évek múlva talán...
a lényeg: szerintem a fideszből és az mszp-ből már túl sok volt az évek során, ideje lenne másoknak is helyet adni, akiknek új ötletük van... ideje lenne annak is szót adni, aki még nem járatta magát le annyira az évek során, hogy ne lehessen bízni benne!
ha szavazhatnék... hát nem is tudom... az lpm vagy jobbik lenne az talán... (nem tom mdf sem rossz annyira inkább a bokros aki nagyon tud)
hát kérdező, gondolom nem jobbikos vagy :D:D:D de azért ennyire nyíltam a véleményedet... :S
oké... hát akkor most majd írhatjátok hogy ez a kis csitri mit szól bele a politikába nem érdekel... ez az én véleményem és kész :D
(jah amúgy még annyit, hogy a fidesz (orbán) egyflyátba az adócsökkentéssel jön! miért lenne az jobb? nem csökkenteni kéne, hanem kevesebbet áldozni az.. öhmm... "új magyarokra" mert vajon miből biztosítják annak a sok "embernek" a lakást? hát abból amit ti befizettek... mert ti is dolgoztok) (ez most a dolgozó magyaroknak szól mint az én szüleim is)
(jah meg az sem igaz hogy csak azt mondom amit a szüleim mondanak, mert ők nagyon nem jobbikosak... mszp-sek...)
az előző előtti vok... a 14 éves...
egyébként igaza van az utánam (előttem) lévőnek, a jobbik kissé túlzásokba esik... nagyon rasszista párt..
nem szeretném ha háború, lázadás vagy bármi lenne, de ezt el kell ismerni:
a ...-ok Indiából származnak... már elfoglalták Romániát (benépesítették) már Magyarországot is kezdik nem beszélve egész európától!!! vannak kivételek nekem is van bnőm ..., de akad olyan is, aki nem dolgozik de szaporodni tud... tv-ben volt 11 évesen szült 17 évesen nemtom 3-4 gyereke volt :S:S:S nem tanult a lány, nem dolgozott :S:S:S széégyen!
ma 18:59
Azért nézz magadba mért baj hogy megkérdezi ki kire szavazott régen, a jobbik nyomatja mindig hogy nem csak első szavazók támogatják. Mért baj ha az állítolagos felnőtt szinpatizánsokktól megkérdi hogy eddig kit pártolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!