Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok, hol voltatok 4...

Jobbikosok, hol voltatok 4 évvel ezelőtt? Akkor nem tűnt fel mennyire hiperszuper becsületes, igazmondó tökéletes párt ez?

Figyelt kérdés
Azért kiváncsi lennék a nagy jobbikosok hova szavaztak 4 éve...
2010. ápr. 13. 17:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:52

A Jobbik alulról szerveződött, nem úgy "hozta valaki", mint az LMP-t.

2010. ápr. 13. 18:00
 12/26 anonim ***** válasza:

4 éve a fideszre szavaztam. És hogy hogyan hülyézhetik le a fideszeseket, ha ők maguk is hülyék voltak?

Hát így - igen ők is hülyék voltak. De ők még időben észhez tértek.

2010. ápr. 13. 18:02
 13/26 anonim ***** válasza:

zsideszre. nem akartam, h elvesszen a szavazatom, nagyon szerettem volna kormányváltást...

na de mind1, itt egy vicc, ebből megértitek :)

Orbán járja az országot. Az egyik faluban meglát egy kislányt, amint kismacskákat pakolgat sorba. Közben mondogatja:

- Itt egy fideszes cica, mellette egy másik fideszes cica, ez meg még egy fideszes cica...

Orbánnak nagyon tetszik a dolog, majdnem el is mosolyodik, és kis híján megsimogatja a gyerek fejét.

Hanem pár nap múlva megint arra jár. A kislány megint a macskákat pakolgatja:

- Itt egy jobbikos cica, mellette egy másik jobbikos cica, ez meg még egy jobbikos cica...

Orbán ráförmed:

- Te kislány! A múltkor még fideszesek voltak ezek a macskák!

- Igen, de azóta kinyílt a szemük.

2010. ápr. 13. 18:08
 14/26 A kérdező kommentje:
Hűűű, ezt még mindig nem értem. Ha 4 éve jó volt, meg tetszett a Fidesz, akkor mi változott? Mert Vona, aki nyilvánvalóan be akart kerülni a parlamentbe, azt mondta, hogy a Fidesz is szar? Nem gyanús ez egy kicsit? Mindenki hülye, csak a jobbik nem? ...
2010. ápr. 13. 18:11
 15/26 anonim ***** válasza:

Lássuk... 2006. Fideszre szavaztam. Kormányváltást akartam, tetszett a kettős állampolgárságról szóló szavazás kezdeményezése. Hogy miért lettem Jobbikos?

1. Nem tetszik hogy a Fidesz az izraeli, rasszista, cionista Likud testvérpártja lett.

2. Nem tetszik, hogy megszavazták Románia eu-s tagságát, mikor Viktor megígérte, hogy addig ők nem szavazzák meg, amíg Erdély autonómiájáról nem beszélnek. Ehhez képest szó nélkül megszavazták.

3. Nem tetszik, hogy az MSZP-vel karöltve megszavazták a titkosítási törvényt. Vaj van a fülük mögött?

4. Kövér László az MSZP-vel történő esetleges együttműködésről beszélt, holott előtte kígyót békát kiabált rájuk.

Ezért szavaztam a Jobbikra, a Fidesz eljátszotta a bizalmamat. Ennek ellenére remélem, hogy Orbán Viktor méltó módon fogja kormányozni az országot, és kivisz minket a bajból! Bízom benne! Hát ennyi.

2010. ápr. 13. 18:21
 16/26 anonim ***** válasza:
Vona fideszes volt és ha csak a parlamentbe akart volna bejutni akkor marad fidesz tag és gyorsabban biztosabban bent van.én is a fideszre szavaztam négy éve csak nem tetszett az ellenzéki politikájuk.folyamatosan nemet mndtak mindenre titoktörvény megszavazása nekem elég volt.
2010. ápr. 13. 18:21
 17/26 anonim válasza:

"Kedves utolsó. De párt voltak. El is úszott miattuk a választás... Csak erről hajlamosak elfeledkezni... Többen szavaztak a jobb oldalra, csak eloszlott, és a jobbikos szavazatok elúsztak..."

Ezt bírom a legjobban mikor csak azt tudjátok hajtogatni amit a fidesz a szátokba ad. Nem nyert volna a fidesz akkor se választást ha nincs a harmadik út.

Pár adat amit leellenőrizhetsz itt:

[link]

mszp: 2 336 705

szdsz: 351 612

összesen: 2 688 317

fidesz-kdnp: 2 272 979

mdf: 272 831

miép-jobbik: 119 007

összesen: 2 664 817

A 2 szám összehasonlítását már rád bízom.

Egy 2006-ban is jobbikos

2010. ápr. 13. 18:40
 18/26 A kérdező kommentje:
És a 2. forduló?
2010. ápr. 13. 18:43
 19/26 anonim válasza:
Te valóban nagyon érthetsz a választási rendszerhez. Egy 2.2%-os párt nem nagyon van ott a második fordulóban. Csak, hgy világos legyen így ott már nem nagyon tud "elvenni" szavazatokat. Bár ezt a szót alapból nem szeretem mert az én szavazatom soha senki nem vette el, álltalában én szoktam odaadni annak aki azt megérdemli. A fidesz már 2006-ban sem érdemelte szerintem ezért velem akkor se mentetek volna semmire ha nincs a jobbik akkor.
2010. ápr. 13. 18:46
 20/26 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy szerepelhet... Jahj... Egy Jobbikossal megértetni valamit... Lehetetlen...
2010. ápr. 13. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!