Jobbikosok, hol voltatok 4 évvel ezelőtt? Akkor nem tűnt fel mennyire hiperszuper becsületes, igazmondó tökéletes párt ez?
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:52
A Jobbik alulról szerveződött, nem úgy "hozta valaki", mint az LMP-t.
4 éve a fideszre szavaztam. És hogy hogyan hülyézhetik le a fideszeseket, ha ők maguk is hülyék voltak?
Hát így - igen ők is hülyék voltak. De ők még időben észhez tértek.
zsideszre. nem akartam, h elvesszen a szavazatom, nagyon szerettem volna kormányváltást...
na de mind1, itt egy vicc, ebből megértitek :)
Orbán járja az országot. Az egyik faluban meglát egy kislányt, amint kismacskákat pakolgat sorba. Közben mondogatja:
- Itt egy fideszes cica, mellette egy másik fideszes cica, ez meg még egy fideszes cica...
Orbánnak nagyon tetszik a dolog, majdnem el is mosolyodik, és kis híján megsimogatja a gyerek fejét.
Hanem pár nap múlva megint arra jár. A kislány megint a macskákat pakolgatja:
- Itt egy jobbikos cica, mellette egy másik jobbikos cica, ez meg még egy jobbikos cica...
Orbán ráförmed:
- Te kislány! A múltkor még fideszesek voltak ezek a macskák!
- Igen, de azóta kinyílt a szemük.
Lássuk... 2006. Fideszre szavaztam. Kormányváltást akartam, tetszett a kettős állampolgárságról szóló szavazás kezdeményezése. Hogy miért lettem Jobbikos?
1. Nem tetszik hogy a Fidesz az izraeli, rasszista, cionista Likud testvérpártja lett.
2. Nem tetszik, hogy megszavazták Románia eu-s tagságát, mikor Viktor megígérte, hogy addig ők nem szavazzák meg, amíg Erdély autonómiájáról nem beszélnek. Ehhez képest szó nélkül megszavazták.
3. Nem tetszik, hogy az MSZP-vel karöltve megszavazták a titkosítási törvényt. Vaj van a fülük mögött?
4. Kövér László az MSZP-vel történő esetleges együttműködésről beszélt, holott előtte kígyót békát kiabált rájuk.
Ezért szavaztam a Jobbikra, a Fidesz eljátszotta a bizalmamat. Ennek ellenére remélem, hogy Orbán Viktor méltó módon fogja kormányozni az országot, és kivisz minket a bajból! Bízom benne! Hát ennyi.
"Kedves utolsó. De párt voltak. El is úszott miattuk a választás... Csak erről hajlamosak elfeledkezni... Többen szavaztak a jobb oldalra, csak eloszlott, és a jobbikos szavazatok elúsztak..."
Ezt bírom a legjobban mikor csak azt tudjátok hajtogatni amit a fidesz a szátokba ad. Nem nyert volna a fidesz akkor se választást ha nincs a harmadik út.
Pár adat amit leellenőrizhetsz itt:
mszp: 2 336 705
szdsz: 351 612
összesen: 2 688 317
fidesz-kdnp: 2 272 979
mdf: 272 831
miép-jobbik: 119 007
összesen: 2 664 817
A 2 szám összehasonlítását már rád bízom.
Egy 2006-ban is jobbikos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!