Békés, becsületes párt?
Sziasztok.
Van egy ismerősöm, aki egy igen békeszerető, sosem haragos lány. Húst sem eszik mert védi az állatokat.
Nemrég szóba jött a következő választás, és meglepődve tapasztaltam, hogy egyetlen pártot sem tudok neki ajánlani.
MSZP - Elkúrták, hazudtak az embereknek, stb..
Jobbik - Elég radikálisak, nem fér össze az ő békés gondolkodásával.
SZDSZ - MDF - Eléggé hitelüket vesztett pártok.
Fidesz - Egyesek szerint ők is olyanok mint az MSZP, de nem biztos.
LMP - HP - Úgy hallottam, hogy az SZDSZ utódpártjának készül, tehát, hogy ugyanaz az elrontott liberális párt.
Tudtok ajánlani valamit?
szavazz a Jobbikra
ha nem tetszik akkor a munkáspártra ők úgyse kerülnek be (sajnos)
vagy el se menjél
Ha valakinek nincs annyi önálló gondolata, hogy magától kitalálja, hogy mire szavazzon, és másnak az ajánlását fogja elfogadni, akkor az jobb, ha inkább otthon üldögél, és tömi magába a magokat.
Egyébként az LMP nem liberális párt és nem az SZDSZ utódpártja - azt csak a Fidesz és a Jobbik média terjeszti róla, hogy ne lehessen vetélytársuk.
(Ha nem terjesztették volna el, akkor a Jobbikot már valahol a klotyó legalja környékéről kellene előkaparni, mert csak a vérgőzös agyú mélymagyarok maradtak volna mellette; a Fidesz meg örülhetne az 50%-nak is, nemhogy még a 2/3-on gondolkodjon.)
"Egyébként az LMP nem liberális párt és nem az SZDSZ utódpártja - azt csak a Fidesz és a Jobbik média terjeszti róla, hogy ne lehessen vetélytársuk.
"
Az elempé nem politikai erő és nem is lesz az. Egy szűk városi réteg fog rájuk szavazni (18-25-ös korosztály környezetvédő terroristák akik Ford F-150-nel járnak dolgozni) Az elempének nincs programja. Számtalanszor leírtam, hogy az EP programjuk is egy 22 oldalas dokumentum volt, ebből 4-5 oldal csak kép. A program pedig gyanús, hogy egy összeollózott program. Ilyet én is tudok.
Jobbikot a kormányba, elempét a kukába.
(A jobbiknak 88 oldalas programja van, egyetlen képet sem tartalmaz.)
pont ezért csak ez a kettő az igaz párt
de jelenleg a jobbik kerül be kettőjük közül
"Az elempének nincs programja."
A Fidesznek sincs, mégis hajtanak a 2/3-os többségért.
"Számtalanszor leírtam, hogy az EP programjuk is egy 22 oldalas dokumentum volt, ebből 4-5 oldal csak kép. A program pedig gyanús, hogy egy összeollózott program. Ilyet én is tudok."
Mégis több értelem volt benne, mint a Jobbikéban. És nem ártott volna, ha az exliberális-b*zivédő-nyivákoló Morvai helyett egy ember kerül be az EU parlamentbe (ember alatt nem férfit kell most érteni - csak azt a ringyót én nem nevezném embernek). Legalább nem rajtunk röhögne a fél EU parlament.
"Jobbikot a kormányba, elempét a kukába."
Fosol, mi, hogy a Jobbikot lehúzza majd a klotyón?! :)) Hidd el, a kis pártocskád most ugyan bekerül, de majd 4 év múlva visszasüllyed ugyanarra a szintre, ahonnan jött (lásd MIÉP). Magában kevés a demagóg néphülyítés, érteni meg a Jobbik nem ért semmihez, tehát borítékolható a jövője. Vona úr meg a többi szépen felmarkolják majd a lóvét (mint a többi párt), és annyi. Érdemi dolgot nem fognak tenni, mert nem értenek semmmihez a melldöngetésen kívül.
"A jobbiknak 88 oldalas programja van, egyetlen képet sem tartalmaz."
Attól, hogy leírnak 88 oldalnyi marhaságot, tele olyan dolgokkal, ami hozzáértő számára nyilvánvaló, hogy ostoba demagóg duma, még nem lesz jobb. Én is tudok 88 oldalnyi "MEGVÁLTJUK A VILÁGOT - MÉG A KERÍTÉS IS KOLBÁSZBÓL LESZ" szöveget írni, ha ezen múlik. A sok majom meg (láthatóan te is) bedől neki, mégha alapjaiban idiótaság is, amit a Jobbik ír. Elolvastad te egyáltalán, vagy csak végiggörgettél, és most döngeted a kis csoffadt melled, hogy "def*sza pártunk van, még ilyet is tud"? :) Nem tudom, feltűnt-e neked, hogy nem egy kijelentése gyakorlatilag ugyanaz, amit anno még az általatok oly' sokat szidott átkos rendszerben hangoztattak a népek. Egy jobboldali kommunista párt? :DD LOL
Valószínűleg ezért találtok annyi hasonlóságot a Munkáspárt és a Jobbik kinyilatkoztatásaiban. Viszont a Munkáspárt legalább elvhű. A Jobbik meg csak azt mondja, amit az ostoba kis agyacskátokkal (már amelyikőtöknek van még) hallani akartok.
Elég szánalmas, ha valakinek egy program vagy egy párt kapcsán csak az a mérvadó, hogy ki mennyit ír. Ha az MDF ír 150 oldalt, akkor rájuk szavazol? :D
(Ostoba kommunista zombi...)
Tisztelt ostoba kommunista zombi!
Sikerült elferdítened egy jó fél oldalban, hogy a te lánypártodnak, nincs semmiféle elképzelése a jövőről. Ha kitisztul az agyad a kábítószertől, kezdj el egy kicsit gondolkozni, végezd el az általános iskolát, érj meg egy kicsit szellemileg, és szólj, akkor fogok válaszolni a primitív fröcsögésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!