Fideszből kiábrándúlt szavazók: Mi az oka, hogy kiábrándúltatok a kormánypártból?
A jelen statisztikák szerint !10%!-ot csökkent a Fidesz támogatottsága..
Jómagam is, idő közben kiábrándúltam a Fideszből...
A neten, vicces módon az Rtl híradóját okolják.. de én pl. még tv-t is szökőévente nézek.
Gyakorlatilag, csak és kizárólag azért írtam ki ezt a kérdést.: Mert, kíváncsi vagyok, hasonlóan kiábrándúlt honfitársaim okaira.
Illiberális demokrácia... ki is mondta sajnos hogy ez lesz, féldiktatúra Oroszország.
időközben rájöttem hogy mindig is liberális voltam, a választások előtt kezdett csak még érdekelni a politika
Én is narancsködben élő, fideszbirka voltam sokáig. (ma már szégyenlem) Mindent elhittem, hiába látott napvilágot a sok mocsokságuk. Úgy éreztem, mintha tőrt döfnének a szívembe, de nem tettem semmit, és hittem, hogy majd később jobb lesz. Nem lett.
Egy egész apróság volt, ami miatt én végül is kiábrándultam belőlük, Orbánból. Láttam azt a videót, ami pörgeti a nyelvét, mint egy elmebeteg. Aztán jött a mikulás, és Orbán "titokban" elment egy gyerekotthonba, a gyerekeknek vitt a FIDESZ! pénzén valami nagyon kevés értékű ajándékot. Nem a saját pénzén. Ha jól emlékszem, ilyen 70 ezer ft-os tételről volt szó. Többe került a fotós-videós stábot leszállítani. Igaz, hogy arról volt szó, hogy nem népszerűsítésből teszik, de akkor hogy került oda a sok fotós, videós egy világ végi kis faluba? Ekkor mondtam ki először, hogy én soha többet nem szavazok a Fideszre!
Azóta találtam egy olyan pártot, aki valóban az én értékítéletemet, érdekeimet képviseli.
Szebb Jövőt!
Azt látom, hogy a helyesírásra való törekvés nem tartozik a nemzeti értékhez.
Egyébként meg szerintem igenis sorolhatnád, mert kinek-kinek más az értékrendje egy párton belül is. Nyilván nem azt várom el, hogy küldd el a Jobbik programját, hanem azt, hogy a saját gondolataidat írd meg, rangsorolásodat közöld. Mert különben kénytelen lennék azt hinni, hogy nincs ilyen, és most is ugyanolyan vagy, mint régen, ugyanabba a hibába estél, csak lovat váltottál, ha érted mire célzok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!