Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért hibázik folyton a...

Miért hibázik folyton a Fidesz a választási kampányban?

Figyelt kérdés
Még el se kezdődött hivatalosan a kampány,de már most hatalmasat hibázott a Fidesz a "svéd nyugdíjmodell"emlegetésével ami rendkívül rosszul érintené az embereket.Mi lesz itt?,mert Kövér és Mikola még meg se szólalt...
2010. jan. 14. 20:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
60%
és az mszp miért?
2010. jan. 14. 22:08
 12/25 anonim ***** válasza:
feltehetőleg az lesz mint az utóbbi választásoknál,a mszp ordenáré módon elkezdi a fideszt mocskolni,és meg minden magyar birka egy nagyot béget és riadalmukban behúzzák az ikszet a P.öszödiekhez
2010. jan. 14. 22:11
 13/25 anonim ***** válasza:
58%

"elkezdi a fideszt mocskolni"

uram bocsáss, hogy védeni kezdjem az MSZP-t, de a fidesz vagy 8 éve folyamatosan mocskolódik, nemde? mondja valaki, hogy nem igaz anélkül, hogy hazudna!

2010. jan. 14. 22:17
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
abszolút igazad van de csak a szemetszúró hazugságaikat meg csalásaikra hívják fel a figyelmet.
2010. jan. 14. 22:22
 15/25 anonim ***** válasza:
77%

Látom, eddig senki nem fogta fel a kérdés lényegét, pedig ez egy jó kérdés lenne. A FIDESZ már két választást vesztett el úgy, hogy tulajdonképpen megnyerte vagy megnyerhette volna, és igenis azzal vesztett, hogy hülyeségeket beszéltek. Magyarázhatják, ahogy akarják, de micsoda beszéd az, hogy ha nekem nem tetszik a budapesti olimpia terve (közlöm, hogy nem tetszik!), akkor akasszam fel magam. Egy ilyen szövegnél azért a normális emberekben megszólal egy vészcsengő. Ugyanez Mikola 4 évvel később. Mi az hogy azért kell megadni a határon túli magyaroknak a kettős állampolgárságot, hogy 20 évig mi kormányozhassunk? Hát itt megint a vészcsengő. Még ha szeretem is őket netán most, biztos megunnám 20 év alatt, dehogy kellenek!

Azért vannak ezek a hibák, mert indulatos, öntelt, gőgös pasasok, kicsit se tudnak finomak lenni, annyira meg nem jó színészek, hogy tökéletesen meg tudják játszani magukat. Úgy hogy szükségszerűen bújik ki a szög a zsákból. És ez nem csak stílus, de tartalom kérdése is. Egy zsákmány- és bosszúéhes, agresszív lerohanós társaságról van szó, és ezt nem tudják leplezni. Most akkora az előnyük, hogy ígyis-úgyis győznek, de a kétharmados többségüket még eljátszhatják ezekkel a lassan klasszikussá váló beszólásaikkal, kirohanásaikkal.

2010. jan. 14. 22:30
 16/25 anonim ***** válasza:
69%

ez nem teljesen így van.

amit a fidesz mond azt mindig megfordítja a fidesz. elmondja az ellenkezőjét, illetve mindig megígéri, hogy majd ő eltörli.

az a baj, hogy elfogult vagy és míg az mszp-ben meglátod a hazugságokat, addig a fidesznél mindenre találsz magyarázatot, hogy ők miért tették és így a jó.

egy ellenzéknek nem az a dolga, hogy mindenben csak ellent mondjon. A dolga az lenne, hogy építőjelleggel csinálja, én ilyet rég nem láttam.

2010. jan. 14. 22:31
 17/25 anonim ***** válasza:
54%
utolsó előttinek írtam és az egyik 'fidesz'-t helyettesítsétek be mszp-vel, elírtam:)
2010. jan. 14. 22:32
 18/25 anonim ***** válasza:
37%
ma este a szokásosnál is több a BOLSI
2010. jan. 14. 22:34
 19/25 anonim ***** válasza:
54%

és szokásos mennyiségű az IQ bajnok mocskolódó:)

nem vagyok se mszp-s se fideszes. amúgy.

2010. jan. 14. 22:36
 20/25 anonim ***** válasza:
64%

22:30

Köszönjük a lecke felmondását a fanatikus szocitól.

2010. jan. 14. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!