Morvai Krisztina hogy lett Jobbikos, ha előtte MSZP-s volt? Ez nem paradoxon?
Morvai nem tagja a Jobbiknak a mai napig sem.
Én is Kisz tag voltam,de nem látom miért is kellene az maszp-re szavaznom?Pedig apukám munkásőr,nagypapám katona volt a mult rendszerben.És?
Pontosan az a paradoxon szerintem,ha valaki tudja,hogy ami mellé áll,az rossz,mégis ott marad.
Ha Gyurcsány felismerte,hogy hazudtak,csaltak stb,akkor miért marad meg ugyanazon a slepp mellett?Talán mégse zavarja a hazudság,meg a csalás.
A politikus meg különben is külön állatfajta.Aki elhiszi,hogy azért csörtetnek mert annyira másnak akarnak jót..az meg is érdemli...
Jujj, az MSZP őt akarta megtenni valaminek... Hát ez borzasztó bűn. A Fidesz is pozícióba akarta helyezni, sőt mint előttem is írták igényt tartana valószínűleg Morvaira köztársasági elnökként.
Tudjátok az ember az élete alapján változik. Ahogy idősebb lesz, egyre jobbak lesznek a meglátásai, egyre jobban átlátja a dolgokat, véleményt formál, tehát fejlődik. Annak ideján nagyon sokan hittek Orbán Viktorban, Vona is, ahogy írtátok, Polgári Körös volt. Csakhogy rájött, hogy Orbán nagyrészt csak beszél, de tenni alig tesz valamit, így nyilván nem állt már tovább mellette.
Pl. én jóban vagyok Katival évekig, a legjobb barátnőm, de rájövök, hogy mégsem olyan mint mutatta magát... Normális ember, ha csalódik valamiben/valakiben, nem támogatja tovább, hanem különválnak az útjaik. Nem tudom, ebben mi a probléma.
Mellesleg pl. a fidezses Kövér László nemcsak KISz tag, de MSZMP tag is volt, egy kis frakcióban ücsörgött Gyurcsánnyal. És van még a Fideszben egy-két mszp szökevény.
Ja, és egyébként annak aki azt állítja, hogy a jobbikosok nagy része volt mszp-sekből áll: ki kell, hogy ábrándítsam, mert a túlnyomó többség egykori miépes illetve fideszes.
"Egy keresztény ember miért hord kipát?"
Ezzel szemben en is aggalok nagyon, de ezt ugy hivjak hogy protokoll.
Sajnos vannak dolgok ami kotelezo, tudod mint az altalanos iskolaban a koppeny :)
az a lényeg hogy Jobbikos lett a többi kit érdekel
és szívvel lélekkel küzd a Magyarok jogaiért
már megin itt akarja valaki lejáratni a jobbikot a sok nem Jobbikos birka meg nyomatja a hülyeséget
azt hiszitek elértek valamit?
éljen a Jobbik!
ennyi erővel a Fidesz tagjai az mszmp ből szabadultak vagy a kiszből és nem 1-2 ember
Orbán Viktor kisz titkár? hmmm
mszp tagjai meg nem is tagadják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!