Morvai Krisztina hogy lett Jobbikos, ha előtte MSZP-s volt? Ez nem paradoxon?
"Morvai Krisztina hogy lett Jobbikos, ha előtte MSZP-s volt?"
Átállt, mint számos választó is 2008-2009 során.
"Ez nem paradoxon?"
Ez nem. A paradoxon inkább az, amikor a jobbikosok elkezdik nyomatni az "Orbán, a szélkakas" szöveget, Morvairól azonban nem jut eszükbe ugyanez. Sőt, ez nem paradoxon (látszólagos ellentmondás), hanem valódi ellentmondás.
Én nem vagyok Jobbikos, csak a Jobbikra szavazok.
Ez egy érdekes téma. Én úgy hallottam, és elvileg így is van, hogy Morvai köztársasági elnök akart lenni, de ezt nem tudta elérni. Csatlakozott egy párthoz, aminek a neve Jobbik, és mit ad isten pár napja őt választotta meg a párt a köztársasági elnöknek. Aztán olyan híre is felröppentek, hogy Orbán a Jobbikra nem, de Motvaira mint köztársasági elnökre igényt tartana.
Őszinte legyek Vona és egyéb dolog is kezd nekem gyanússá válni a Jobbik körül. Mondom ezt úgy, hogy ha a tö.kömet levágnák akkor sem szavaznék a Fideszre, az MSZP-re, MDF-re és a többi kisebb pártra sem, úgy mint pl az LMP. Eddig úgy néz ki, hogy a Jobbikra, de próbálok nyitott szemmel járni. Egy időben én is elvakultan hittem a Jobbikban, de mostanra már egy kissé megváltozott az álláspontom. Úgy mondanám, hogy ha lenne esély ezt az egész menjünk el szavazni egy pártra hülyeséget ki tudná cselezni a nép, és mi magunk hoznánk létre a nemzetet, választva egy igaz vezetőt, akkor 100% hogy én is ez mellett lennék és szarnék elmenni szavazni. De ennek nagyon kicsi az esélye, inkább álmodozás, így marad a Jobbik. Ami ha az igaz arcát mutassa és nem hazudgál összevissza, akkor ebben az országban akár jó dolgok is történhetnek.
Csak ugye ebben az országban semmi sem történik véletlenül...
Morvai még egyszer az egyik demonstráción való felszólalásakor mondta el, hogy Gyurcsány Ferenc döbbentette rá arra, hogy kik az ország valódi ellenségei.
Ezért is romlott meg kapcsolata Baló Györggyel, és váltak el. Legalábbis én így tudom.
Ilyen alapelven beszélhetünk a KISZes Viktorról, vagy akár a Likuddal való szövetségről is, vagy akár Bencsik Jánosról is, aki a rendszerváltáskor lila Ladával ment munkába liberális színekben...
Egy kérdés ha megengeditek.
Egy keresztény ember miért hord kipát?
"Miért a Jobbikos szavazók jó része is előtte MSZP-s volt. Őket nem zavarja."
Őket csak az zavarja, hogy Orbán KISZ-tag volt. Mert ők nagyon következetesek :))))
Ilyen alapon bárkit meg lehet bélyegezni.
Szinte nincs olyan politikai személy Magyarországon, aki ne vándorolt volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!