Orbánt kampánytanácsadói óva intik a tv vitától. Megfogadja a tanácsot?
Az tiszta szégyen lenne.
Amúgy persze hogy óva intik mindenki tudja hogy vitázni nem tud számokat nem tud csak dakota közmondásokat, itt viszont majd nem a demagóg szöveget kell mondani hanem tényeket és számokat.
Volt már ilyen kérdés, ott alaposan kiveséztük ezt. Ha nem láttad, érdemes megnézni, mert ott már sok hasznos szempont megjelent. (Mondjuk engem ott hülyéztek le először és eddig utoljára ezen az oldalon. Ez olyan szempontból hasznos, hogy látványosan mutatja az ellentmondást nem tűrő, arrogáns fideszesek megjelenését, akik miatt két egyértelműnek tűnő választást már elvesztettek. Most csak a kétharmados többségüket erodálhatják, úgy hogy lehet itt még némi izgalom, ha lesz vita, ha nem.)
A kérdésre válaszolva, szerintem megfogadja. Nem az a vitatkozós alkat, inkább kinyilatkoztatni tud és szeret. Nem lesz nehéz lebeszélni. Most mindenki azt mondja, legjobb, ha a FIDESZ csendben marad, az MSZP-SZDSZ már megnyerte nekik a választásokat kétharmaddal. Ha elkezdenek dumálni, azzal csak ronthatnak a helyzetükön (Lásd a Kövér- és a Mikola-féle beszólásokat az előző kampányokban. De mondhatom megint az én esetemet. Itt engem eddig csak fideszesek gyaláztak, és nem csak a hivatkozott másik kérdésnél.)
"Orbánt kampánytanácsadói óva intik a tv vitától."
Forrás?
"Megfogadja a tanácsot?"
Nyilván igen.
"A Népszabadság egy FIDESZ-közeli névtelen szakértőre hivatkozik."
Szóval a Népszabi a forrás. Hát ez nagyon hiteles :))))
"A FIDESZ eddig két választást bukott el azzal, hogy kinyitották a szájukat."
Mindkét választás előtt, amit elvesztettek, vesztésre álltak. Szonda Ipsos, 2006 febr.: Fidesz 43%, MSZP+SZDSZ 48%. Szonda Ipsos, 2002. márc.: Fidesz 41%, MSZP+SZDSZ 50%. Nem másolok ide egy oldalnyi számot, de az a lényeg, hogy 1, 2, 5 hónappal azelőtt is vesztésre álltak.
Azt, hogy ki nyer egy választást, sokkal mélyebb folyamatok döntik el, mint az, hogy mit mondott Mikola vagy akárki más (a lakosság nagy részének fogalma sincs arról, ki az a Mikola, ezt csak az újságolvasó 10-15% tudja). A tévévitákról sem bizonyította még senki, hogy érdemben befolyásolják a választási eredményeket. A médiaszakemberek szeretik fényezni magukat, ők szívesen terjesztik, hogy a médiakampányok döntőek a választási eredmények szempontjából, de bizonyítani nem tudják állításukat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!