Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Orbán hogy gondolja ezt?

Lddani kérdése:

Orbán hogy gondolja ezt?

Figyelt kérdés
Sárga csekk, támogassuk a kampányát. Nincs elég pénz?
2010. jan. 8. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
neszivjál füvet mert elvisz a rendőrség seggbeb@sznak a gumibottal az orbán kormány bosszút forral xD
2010. jan. 8. 20:47
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
ez komoly? kur-vára gáz
2010. jan. 8. 20:50
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Mindig is mondom, hogy az Orbán akkor tenné a legjobban, ha nem csinálna semmit kampány gyanánt, maradna pénze a pártnak, és nem égnének be. De persze nem tudnak nyugton ülni a seggükön, és várni a győzelmet, a Fidesznél is beindult az elkúrógépezet.
2010. jan. 8. 21:04
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Ma azzal játszott a kutya..:D ennyi a véleményem...
2010. jan. 8. 21:07
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Egyik kolléganőmék is kaptak csekket, ha én is kapok, odaadom a papagájomnak rágcsálni. Van elég pénzük, azzal gazdálkodjanak, ha minimálbérből élnének, akkor mit csinálnának? Pofátlanság ez a csekkezés, szívesen adok olyanoknak, akiknek még a havi kajára sincs elég pénz, de politikusoknak (azon kívül amit így is lenyúlnak), SEMMIT!
2010. jan. 8. 21:10
 6/9 anonim ***** válasza:
35%

Obama is így kalapozta össze a kampánypénzt. Több százezer állampolgártól kapott a stábja adományt. Ha nem tetszik, nem támogatod.

Elég unalmas már a szocik vinnyogása azon, hogy csekket kaptak a szemét pofátlan Orbántól. Kötelező befizetni? Nem. Akkor mire fel a hőbörgés?

2010. jan. 9. 10:58
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
Nem vagyok szoci, de politikusoknak nem adok pénzt. Van nekik elég, nekem sokkal kevesebb pénzből kell megélni.
2010. jan. 9. 11:02
 8/9 anonim ***** válasza:
74%

Így van, nem kötelező fizetni. Ha akarod, kidobod a csekket, ha akarod, fizetsz. Másképpen is támogatható egy párt kampánya, például önkéntes munkával. Én például nem adok pénzt - nem is tudnék - de megyek szavazatot számolni, ha kellek.

Ez legyen a legnagyobb bajunk, hogy küldenek egy csekket nekünk, amit akár ki is dobhatunk! Engem sokkal jobban felháborít, amikor szép, vastag, színes brossúrákat kapok, amelyek kormányunk dicső tetteit magyarázzák... Mindehhez persze még kampányidőszaknak sem kell lennie... Azt például többek között az én pénzemből is készítették, és készítenek majd most is sok hasonlót, hiszen jön a kampány...

2010. jan. 9. 15:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért én arra kiváncsi lennék, mennyit tudnak majd összeszedni így =D Szerintem egyszerűen szánalmas, hogy Orbán Obamát akarja lemajmolni.
2010. jan. 10. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!