Orbán hogy gondolja ezt?
Obama is így kalapozta össze a kampánypénzt. Több százezer állampolgártól kapott a stábja adományt. Ha nem tetszik, nem támogatod.
Elég unalmas már a szocik vinnyogása azon, hogy csekket kaptak a szemét pofátlan Orbántól. Kötelező befizetni? Nem. Akkor mire fel a hőbörgés?
Így van, nem kötelező fizetni. Ha akarod, kidobod a csekket, ha akarod, fizetsz. Másképpen is támogatható egy párt kampánya, például önkéntes munkával. Én például nem adok pénzt - nem is tudnék - de megyek szavazatot számolni, ha kellek.
Ez legyen a legnagyobb bajunk, hogy küldenek egy csekket nekünk, amit akár ki is dobhatunk! Engem sokkal jobban felháborít, amikor szép, vastag, színes brossúrákat kapok, amelyek kormányunk dicső tetteit magyarázzák... Mindehhez persze még kampányidőszaknak sem kell lennie... Azt például többek között az én pénzemből is készítették, és készítenek majd most is sok hasonlót, hiszen jön a kampány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!