Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért akarja a Jobbik lerombol...

Miért akarja a Jobbik lerombolni a kereskedelmi Tv-ket?

Figyelt kérdés
többször olvastam már itt is, hogy egyszer ezt nyilatkozták.. miért? (csak az indok érdekel)
2010. jan. 6. 20:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Azért mert a két csatornán rengeteg a reklám, és az igénytelen műsor, de a többin is, szex, meztelenség, gyilkosség, hullák fényes nappal, amit gyerekeink is látnak. Ez nem jó irányba formálja az embereket. A reggeli műsorban tolongó melegek, transzvesztiták, és a testüket reklámozó nők, stb lezüllesztik a társadalmat. Szellemi értéket nem közvetít. Keményen meg kéne szabni nekik milyen műsorokat adhatnának le egyáltalán. Szlovák adón normálisabb műsor van.
2010. jan. 10. 03:08
 22/24 anonim válasza:
Nem ártana egy kis változás, mert ez a sok agyleépítő, népbutító műsor a kereskedelmi TV-kben eléggé undorítónak találom, bár többek között ezért sem szoktam nagyon TV-zni, mert csak ilyen agykárosító műsorok vannak.
2010. jan. 10. 14:02
 23/24 anonim ***** válasza:

öhh.

nekem sok csatornám van és nem drágán.

ki tudom választani mi érdekel és mi nem. mónikát meg józsit nézze aki akarja. senki nincs rákényszerítve semmire. aki igényeinek ez megfelel nézze.

felvetődött az is, hogy gyerekek...

a gyerekeknek meg a szüleik feladata, hogy megpróbáljanak valamiféle értékrendet kialakítani:)

sztem mostanság a tv televan jó dolgokkal, még ha nem is az amire konkrétan vágyom, de lehet jó információforrás ha valaki tudja jól használni:)

2010. jan. 11. 13:29
 24/24 anonim válasza:

Mert a média HATALOM és nem mindegy, ezt a hatalmat mire használja valaki !!!

És a két ker.adónk, eléggé demagóg programot folytat ! Én speciel nem nézem már egyiket sem mert az igénytelen műsoraik amik semmiféle értékrendet nem tükröznek, mentesek a kúlúra legkissebb szikrájától is.

A hírekben elhangzottak csak elferdített féligazságok amiket valaki érdekei alapján használnak az emberek félrevezetésére, pánikkeltésre stb.

A sok liberális szemétről meg amit sugároznak ne is beszéljünk...

Szerintem bármelyik jóérzésű gyakorló szülő joggal tilthatná el a gyerekét ezeknek at adóknak a nézésétől !

És akkor nem lennének itt olyan kérdések hogy : !!16!! éves biszex fiú vagyok, hol találhatnék fiút magamnak ??? :OOOOO

na elmegy a pics@ba ...

meg aki ezt hagyja az is!

2010. jan. 11. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!