azt inkább úgy kell felfogni, hogy elítéli őket nagyon. Népbutító eléggé. amúgy az rtl klub-ról meg a tv2-ről van szó konkrétan.
hogy egy példát mondjak, normális TV nem hagyja, hogy ezek a "tudd meg most!" féle pénzlehúzós reklámok menjenek. Persze tudom aki hülye az szívja meg, de ugyebár elsődleges célpontok a gyerekek akik általában még nem túl okosak.
2010. jan. 6. 20:50
2/24 anonim válasza:
azt hozzáteszem, hogy jobbik szavazó leszek. úgy írtam az előzőt. nem lesz lerombolás. de ha egyszer hatalomra kerülnek, akkor kicsit tutira megszorongatják őket, jogosan.
2010. jan. 6. 20:51
3/24 anonim válasza:
Mondd meg, hogy a TV2 és az RTL KLUB milyen értéket hagy maga után? Attól hogy kereskedelmi csatorna, valamilyen értéket kell teremtenie! Nehogy már a Győzike és a Fekete Pákó legyenek kulturális érték...
2010. jan. 6. 21:06
4/24 anonim válasza:
Mert hülyék.Nem kötelező senkinek TV-t nézni.Ha mégis akar,akkor sok adó között vlaszthat mindenki.Én pl. még véletlenül sem nézem a Hír-TV-t vagy az ECHOT,mert nem szeretem őket.Kereskedelmi adót is csak akkor,ha véletlenül nekem tetsző film megy.
2010. jan. 6. 21:07
5/24 anonim válasza:
"pénzlehúzós reklámok menjenek" te se hüly'tsd a jó népet minden tv a reklámból él. A közszolgálati tv-k is reklámoznak sok baro'ságot.
2010. jan. 6. 21:07
6/24 anonim válasza:
kedves utolsó, ez nem így működik. a médiának hatalma van.
nem mindneki annyira tudatos, hogy ő azt mondja, h jajj ez szenn és nem nézem, ellenkezőleg, nézik és behülyíti őket.
2010. jan. 6. 21:08
7/24 anonim válasza:
utolsó előtti.
2010. jan. 6. 21:08
8/24 anonim válasza:
Akinek nincs pénze kábeltévére, annak csak 1-2 adó jön be, és ezek között sajnos ott vannak a kereskedelmiek élen.
Bár én nem vagyok jobbikos, de ezt a 2 szenny adót nagyon meg kéne szorongatni, mert hogy értéket nem közvetítenek (olimpia, F1 max, amit ott nézek), az 100%
2010. jan. 6. 21:16
9/24 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2010. jan. 6. 21:22
10/24 anonim válasza:
Látta ma valaki a Józsibarátot? azt hiszem több kommentár nem kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!