Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért akarja a Jobbik lerombol...

Miért akarja a Jobbik lerombolni a kereskedelmi Tv-ket?

Figyelt kérdés
többször olvastam már itt is, hogy egyszer ezt nyilatkozták.. miért? (csak az indok érdekel)
2010. jan. 6. 20:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
34%

Ha eddig csak olvastad, itt, ennek a videónak a végén (utolsó 3-4 perc) meg is nézheted/hallgathatod. Remélem, a többi párt nem fogja a kampányban kihagyni ezt a ziccert.

http://www.youtube.com/watch?v=gjyLd6zPqSY

Amúgy pedig elsősorban azért akarja őket lerombolni (a munkatársaikat pedig elkergetni Magyarországról), mert ezeken az adókon, ha politikai műsorról van szó, gyakran nem a jobboldal szájíze szerinti kommentárok hangzanak el. A szélsőjobbot különösen nem kímélik bennük. Ez szúrja a szemüket. Számukra csak olyan média az elfogadható, ahol őket istenítik.

2010. jan. 6. 21:46
 12/24 anonim ***** válasza:
96%

Nem is olyan rossz párt ez a jobbik ha ezt mondja..

Ha megnézed a magyar társadalmat k egyik hülyébb mint a másik (persze van kivétel). Vagy például megnézed az iskolát: a diákok nagy része arra büszke hogy ő nem tud semmit. Ez a helytelen nevelésből adódik.. De aki balázs meg mónika show-n nő fel attól mit várhatunk?

2010. jan. 6. 21:48
 13/24 anonim ***** válasza:
84%
Azért mert tudatosan hülyítik az embereket és torzítják el az értékítéletüket. Ezen kívül tesznek az ORTT-re és főműsoridőben megy a szexualitás. A hülyékből álló csordát ugyanis könnyebb vezetni, mint egy józanul gondolkodó emberekből álló országot akik esetleg fel is lázadnak a vezető réteg mocskos ügyein nem az köti le őket, hogy ki kit ver össze éppen a Móníká showbán.
2010. jan. 6. 22:05
 14/24 anonim ***** válasza:
83%
Mert,népbutitóak és hazugok!!!Én nem sirnék értük..,a szinvonal kb annyi mint a mai józsi barátban..,a végét elkaptam,fúúú háát ezekkel a bodzásokkal igencsak növelhették a szinvonalat,booááá:@
2010. jan. 6. 22:14
 15/24 A kérdező kommentje:

utsónak.. nemtudom, mert nemnézek ilyen délutáni fa*ságokat.. de azért nem nevezném az egész csatornát népbutítónak.. én pl az rtl hiradót szoktam nézni, és még nem sikerült elhülyülnöm tőle.. :D vagy mégis?

viccet félretéve, szerintem minden más csatornában is van annyi kritizálnivaló, ami miatt meg kellene őket fenyíteni, másrészt ez amegfogalmazás h "földigromboljuk" me "elkergetjük" nekem olyan diktatúrásan meg pártállamosan hangzik... abból meg már legyen elég...

2010. jan. 7. 09:58
 16/24 anonim ***** válasza:
44%

Az a bajuk, hogy " nem közvetít értéket" tehát magyarul nincs rajta bibliaóra, meg hazafias versek.

Annyit szeretnék kérdezni tisztelettel, hogy ha ezt nézik az emberek ( a csak kábelen fogható cool, viasat 3 és néha még a film+ is megelőzik az mtv-t) akkor miért nem lehet őket hagyni?

2010. jan. 7. 11:40
 17/24 anonim ***** válasza:
66%
Az emberek sajnos azt nézik, amit adnak nekik. Ne aggódjatok, ha véletlenül régi magyar filmeket, vagy gyerekeknek nem japán öldöklős meséket, hanem mondjuk Mézga Gézát adnának, akkor azt is néznék ugyanannyian, csak az ugye nem káros...Itt bukik ki a nagy marha liberalizmus és demokrácia átka. Nem lenne kötelező ilyen sz@rokkal megtölteni az adásidőt, de nyilván ezek a legolcsóbbak, ezek vannak a tarsolyban az eredeti (nem magyar) tulajdonosoknál, az archívumban. Miért a rengeteg ismétlés, mit gondoltok? Mert huszadszorra a Reszkessetek-sorozat már ingyér' van. És miért akarja "lerombolni" a Jobbik? Mert ez tényleg kész néphülyítés ami ezeken az adókon zajlik. Reggelenete nyafogós libák vigyorognak ostobán a képedbe, meghívott műcelebek motyognak a buzeránsság előnyeiről, követendő példának állítjaák be a különféle devianciákat...és még sorolhatnám. Igaza volt annak a kommentnek, miszerint sok helyen csak ez fogható, hát ezt nézik. Közben meg butulnak elfele, mint állat. Egész délelőtt, meg kora délután átverős betelefonálós műsor van, meg az a hülye TV-shop, ami szintén egy hatalmas lehúzás. Komolyan ez kell a népnek? Francokat, csak ugye ezek ingyenműsorok. Szóval kukába velük.
2010. jan. 7. 12:10
 18/24 anonim ***** válasza:
Mert a tv a legnagyobb hatalom, teljesen egyetértek az előzővel, és az röhejes, hogy a filmeket, hogy osztályozzák 12/16/18.
2010. jan. 7. 16:34
 19/24 anonim ***** válasza:
67%

"Amúgy pedig elsősorban azért akarja őket lerombolni (a munkatársaikat pedig elkergetni Magyarországról), mert ezeken az adókon, ha politikai műsorról van szó, gyakran nem a jobboldal szájíze szerinti kommentárok hangzanak el. A szélsőjobbot különösen nem kímélik bennük. Ez szúrja a szemüket. Számukra csak olyan média az elfogadható, ahol őket istenítik."

Pont fordítva gondolom. A szenny tv-k megszüntetése nem azért van a Jobbik programján, mert csúnyákat mondanak ott róluk. Ennyi erővel nekieshetnének a Fidesz-közeli Hír Tv-nek is, mert az szerintem jobban árt nekik. A tv2 meg az rtl klub inkább nevetségessé teszi magát a Jobbik lefasiztázásával, miközben a Hír Tv meg az Echo annyit tesz, hogy meg sem hívja őket a műsorába, semminek nézi őket.

Végül is mindegyik tv adó káros a reklámok meg az egyoldalúság miatt, nincs kivétel szerintem, tehát nem ezért esett a választás pont erre a kettőre, hanem azért, mert már kirívóan igénytelen és bulváros lett.

2010. jan. 8. 13:16
 20/24 anonim ***** válasza:

Talán azért, mert hozzájárulnak a lakosság teljes elhülyüléséhez. Ahogy az oktatás is, nonszensz, hogy a kölykök 8-ban olvasást kell gyakoroljanak, vagy, hogy nem lehet megbukni 4. osztályig..

A lerombolás talán túlzás, az indokaik meg nyilván olvashatóak a honlapjukon.

Észre kéne venni, kedves kérdező, hogy ebben az országban lassan nincs semmilyen tartás, alapelv és ennek látod is az eredményét.

2010. jan. 8. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!