Miért akarja a Jobbik lerombolni a kereskedelmi Tv-ket?
Ha eddig csak olvastad, itt, ennek a videónak a végén (utolsó 3-4 perc) meg is nézheted/hallgathatod. Remélem, a többi párt nem fogja a kampányban kihagyni ezt a ziccert.
http://www.youtube.com/watch?v=gjyLd6zPqSY
Amúgy pedig elsősorban azért akarja őket lerombolni (a munkatársaikat pedig elkergetni Magyarországról), mert ezeken az adókon, ha politikai műsorról van szó, gyakran nem a jobboldal szájíze szerinti kommentárok hangzanak el. A szélsőjobbot különösen nem kímélik bennük. Ez szúrja a szemüket. Számukra csak olyan média az elfogadható, ahol őket istenítik.
Nem is olyan rossz párt ez a jobbik ha ezt mondja..
Ha megnézed a magyar társadalmat k egyik hülyébb mint a másik (persze van kivétel). Vagy például megnézed az iskolát: a diákok nagy része arra büszke hogy ő nem tud semmit. Ez a helytelen nevelésből adódik.. De aki balázs meg mónika show-n nő fel attól mit várhatunk?
utsónak.. nemtudom, mert nemnézek ilyen délutáni fa*ságokat.. de azért nem nevezném az egész csatornát népbutítónak.. én pl az rtl hiradót szoktam nézni, és még nem sikerült elhülyülnöm tőle.. :D vagy mégis?
viccet félretéve, szerintem minden más csatornában is van annyi kritizálnivaló, ami miatt meg kellene őket fenyíteni, másrészt ez amegfogalmazás h "földigromboljuk" me "elkergetjük" nekem olyan diktatúrásan meg pártállamosan hangzik... abból meg már legyen elég...
Az a bajuk, hogy " nem közvetít értéket" tehát magyarul nincs rajta bibliaóra, meg hazafias versek.
Annyit szeretnék kérdezni tisztelettel, hogy ha ezt nézik az emberek ( a csak kábelen fogható cool, viasat 3 és néha még a film+ is megelőzik az mtv-t) akkor miért nem lehet őket hagyni?
"Amúgy pedig elsősorban azért akarja őket lerombolni (a munkatársaikat pedig elkergetni Magyarországról), mert ezeken az adókon, ha politikai műsorról van szó, gyakran nem a jobboldal szájíze szerinti kommentárok hangzanak el. A szélsőjobbot különösen nem kímélik bennük. Ez szúrja a szemüket. Számukra csak olyan média az elfogadható, ahol őket istenítik."
Pont fordítva gondolom. A szenny tv-k megszüntetése nem azért van a Jobbik programján, mert csúnyákat mondanak ott róluk. Ennyi erővel nekieshetnének a Fidesz-közeli Hír Tv-nek is, mert az szerintem jobban árt nekik. A tv2 meg az rtl klub inkább nevetségessé teszi magát a Jobbik lefasiztázásával, miközben a Hír Tv meg az Echo annyit tesz, hogy meg sem hívja őket a műsorába, semminek nézi őket.
Végül is mindegyik tv adó káros a reklámok meg az egyoldalúság miatt, nincs kivétel szerintem, tehát nem ezért esett a választás pont erre a kettőre, hanem azért, mert már kirívóan igénytelen és bulváros lett.
Talán azért, mert hozzájárulnak a lakosság teljes elhülyüléséhez. Ahogy az oktatás is, nonszensz, hogy a kölykök 8-ban olvasást kell gyakoroljanak, vagy, hogy nem lehet megbukni 4. osztályig..
A lerombolás talán túlzás, az indokaik meg nyilván olvashatóak a honlapjukon.
Észre kéne venni, kedves kérdező, hogy ebben az országban lassan nincs semmilyen tartás, alapelv és ennek látod is az eredményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!